Dvanáct měsíců E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Zavítejte do Ruin, domova smrťáků, a prožijte jeden rok ve společnosti smrtek, které si dlouhý čas krátí vztahovými peripetiemi, za něž by se nemuseli stydět ani hrdinové telenovel, dramatů, tragédií a tragikomedií všeho ražení. Nemusíte se bát. Budete mít rovnou dvě průvodkyně. To znamená dvojnásobek zábavy, romantiky, ale taky starostí a… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Zavítejte do Ruin, domova smrťáků, a prožijte jeden rok ve společnosti smrtek, které si dlouhý čas krátí vztahovými peripetiemi, za něž by se nemuseli stydět ani hrdinové telenovel, dramatů, tragédií a tragikomedií všeho ražení.
Nemusíte se bát. Budete mít rovnou dvě průvodkyně. To znamená dvojnásobek zábavy, romantiky, ale taky starostí a smrťařiny.
Emu, první průvodkyni, už znáte. A kdo jsem já?

Říkejte mi Anna, smrťácká empatička. Mám takový problém, kterému se říká strach — možná už přerostl do menšího děsu. Asi byste čekali, že bude mít co dělat se smrtí a věcmi kolem. S tím bych si poradila. Jenže nechte kolem mihnout se muže, a já beru nohy na ramena. Tím spíš, že některým nestačí se jen mihnout, někteří se musí držet jako klíšťata.
Přečtěte si romantickou feel-good knihu s prvky retellingu, která se odehrává v neobvyklém prostředí. Je psaná podobným způsobem jako romantické série –můžete začít, jakým dílem chcete.

Sdílet 0

Nakladatel
E-knihy jedou
Počet stran
405
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Barbora Štěpánková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Opravdu skvělá knížka. Nenudila jsem se ani chvilku a hned po dočtení jsem si musela stáhnout další díl.

    E-kniha, E-knihy jedou, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Lőffler registrovaný uživatel

    Už po přečtení prvního dílu jsem se na druhý neuvěřitelně těšila, protože už ten byl skvělý. Navíc miluju sarkasmus a hlavní hrdinka Emma je jím proslulá. Takže když mě oslovila autorka a nabídla mi knihu v rámci spolupráce v podstatě jsem skákala nadšením dva metry vysoko. Musím říct, že druhý díl jsem si užila ještě víc než první. K Emmě se jako průvodce po Ruinách přidala i Anna s kterou jsme se v prvním díle seznámili jen tak okrajově. Tentokrát máme možnost se s ní seznámit více a prožívat s ní její trápení a sledovat jak se s ním snaží vypořádat. Její životní příběh je inspirovaný pohádkou o popelce, která byla v tomto případě velmi zajimavě pojatá. Anna je úplně z jiného těsta než Emma, ale přesto mě její části bavili i když částečně za to vděčí Lucienovi, který je prostě boží a skvěle jí doplňoval. Jeho postava se pro mě stává tou nejoblíbenější a doufám, že se o něm dozvíme víc. Díky Anně se dozvíme více i o historii Ruin a celkově smrtek. Také začíná být jasné, že smrtkou se většinou stane někdo kdo to v životě neměl úplně jednoduché a pozici smrtky dostane možná trochu proto aby si to mohl vynahradit. Doufám, že postupně se toho dozvíme ještě víc, protože by mě opravdu zajímalo jak to je doopravdy. Zápletka byla tentokrát zpracovaná lépe než u prvního dílu, kde mi přišla dost upozaděná. Tentokrát jsem si jí i se všemi zvraty opravdu vychutnala. Autorka má velmi příjemný a poutavý styl psaní, který mě na začátku knihy vtáhnul a na konci mě vyplivl s pocitem, že potřebuju další příběh. Myslím, že kdyby mě někdo při štení pozoroval docela by se pobavil, protože většinu doby jsem měla na tváři přihlouplý úsměv, který vyvolávalo chování jednotlivých postav. Oproti prvnímu dílu musím pochválit i korekturu, která je zde lepší a také nesmím zapomenout na skvělou obálku od Adela.Stopka. Nemohu jinak než tuto knihu vřele doporučit pokud se chcete dobře pobavit a přečíst si zajímavý příběh. Za mě zatím jedna z nejlepších knih, které jsem letos četla.

    E-kniha, E-knihy jedou, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza Pudivítrová registrovaný uživatel

    Volné pokračování knihy Jeden rok. Skvěle napsané, autorka píše skvělé feel good knihy s nádechem nadpřirozena. Hlavní hrdinky jsou sarkastické a to se mi líbí. Nasmála jsem se. Těším se na další díl.

    E-kniha, E-knihy jedou, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Monika Omaníková registrovaný uživatel

    Nejdříve bych chtěla moc poděkovat @knihozroutka_eleanorcorvin za to, že jsem mohla nahlédnout do světa Ruin. Kniha je opravdu čtivá! Vyprávěna je z pohledu Anny a Emy u kterých bych ráda ocenila, že autorka dokázala vytvořit opravdu působivé a výjimečné postavy s odlišným charakterem. Rozhodně jsem si je obě zamilovala spolu s Eskarem, Erikem a Lucienem (hlavně ten Lucien byl skvělý ❤️). Hodně se mi také líbilo, jak byla kniha protkaná humorem, napětím, romantikou a sarkasmem, díky tomu byl děj ještě více poutavý. Celkově jsem si knížku moc užila a pokud vy ještě váháte určitě nešlápnete vedle. Já už jenom doufám, že budou následovat i další díly ve kterých se dozvím více o samotných Ruinách a smrtkách.

    E-kniha, E-knihy jedou, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Míša registrovaný uživatel

    Ve volném pokračování této série je znát, že autorka je už více vypsaná. Postavy jsou více vykreslené a stejně tak prostředí. Zároveň je kniha napsaná čtivě,takže stránky ubíhají pod rukama. Ačkoliv je kniha spíše oddechová romantická záležitost, nenudil jsem se a čtení jsem si užil. Doporučuji všem, co mají rádi kombinaci romantiky a fantasy.

    E-kniha, E-knihy jedou, 2023,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda