Na neVěčné časy E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Ponořte se do světa romantiky a magie. Osm příběhů o druhých šancích, které vám ukáží, kde všude je možné najít svou spřízněnou duši, pravou lásku nebo sílu začít znovu. Poznejte magický realismus, který si ve světě získal tisíce srdcí a v této jedinečné sbírce máte možnost se s ním seznámit i vy.

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Ponořte se do světa romantiky a magie. Osm příběhů o druhých šancích, které vám ukáží, kde všude je možné najít svou spřízněnou duši, pravou lásku nebo sílu začít znovu. Poznejte magický realismus, který si ve světě získal tisíce srdcí a v této jedinečné sbírce máte možnost se s ním seznámit i vy.

Sdílet 0

Nakladatel
Canc
jazyk
čeština
Počet stran
154
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 17 hodnocení čtenářů

15× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Za me velka parada. Prekvapive pointy, krasne popsana magie a jine svety. Proste moc mile cteni.

    Kniha, Canc, 2024, 9788088623007

  • 5 z 5 hvězdiček Miroslava Kolářová registrovaný uživatel

    Co o této krásné knížce napsat.... NA NE VĚČNÉ ČASY @NAKLADATELSTVÍ CANC autorky Štěpánka Horáková, Rina Vevesi , Martina Holešinská, @Júlia Matulova, Marie Domská , Tereza Kadet Kadečková , Rosana Zvelebilová a Leandra Soldatelli 154 STRAN rozdělených na 2 poloviny tak, že knihu můžete číst že předu i ze zadu. Knihu doplňují a vizdvihuji nádherné ilustrace. Tak teď si pěkně sedněte na zadečky, protože toto je jízda 8 magických povídek. Když se vám bude zdát nějaký ten typek v baru hodně zvláštní, tak je to možná jeden z povídek. Pozor na zvláštní nápoje a drinky.... Můžou se pak dít opravdu hodně zvláštní věci.... Svatba, to je tak krásný magický den... Ale můžeme tím získat nebo ztratit??? Zdá se vám, že slyšíte růst stromy??? Tak to se nemylite. Někdo umí o ně a kytky pečovat a druhý je klidně spálí na uhel.... Vánoce, ty snad miluje každý... O Vánocích můžete také zaslechnout volání svých spřízněných duší. Je to dobré nebo špatné? Rina Vevesi vám zaručí, že žít s vědomím, že jste jedni z mála vyvolených, kteří slyší spřízněné duše je výjimečné... Může se démon zamilovat??? Já myslím, že jo, když potká tu, která se ho opravdu nebojí a jejich spojení může být opravdu fascinující.. A to nám v jednom z temných příběhů nabídla Marie Domská. Svatý Valentýn, svátek všech zamilovaných a nebo den zúčtování... Miluju kočky a jejich schopnost jsou opravdu hodně magické a pro mnoho z nás zvláštní. A ty sehrály roli i v příběhu od Júlia Matulova. Sebastian a Olivie kdysi tvořili pár, který se opravdu miloval... Už je to pryč, ale náhoda je svede dohromady a dostávají druhou šanci, aby si uvědomili, jak se každý z nich změnil. K lepšímu??? Tak to si musite sami přečíst. Tak se vydejte na cestu za bytostmi, které jen tak na ulici nepotkáte. Přeji Vám nevšední zážitek z knížky. Dávám 5 z 5 a doporučuji si ji přečíst. Moc děkuji Lucie Svobodová za knihu do štafety.

    Kniha, Canc, 2024, 9788088623007

  • 5 z 5 hvězdiček Nikola Krajčovič registrovaný uživatel

    #nanevecnecasy @nakladatelstvicanc V januári som vám naznačila, že sa pripravuje jeden skvelý projekt a ja môžem len povedať, že som veľmi rada, že som si ho mohla prečítať v predstihu. Tento skvelý zborník poviedok druhých šancí vychádza 15.2. Určite dobrý darček na valentína, pretože v sebe ukrýva magickú romantiku, prvky fantasy... Pre mňa, ale najväcšiu výpovednú hodnotu mali ukryté ponaučenia, rady... Ja som čítala e-knihu avšak tlačená kniha v sebe ukrýva prekvapenie svetlej a temnej strany. Z jednej strany čítate svetlú stránku dobra a keď knihu otočíte voilá, temná strana demónov, prevádzačiek... Je len na vás, do ktorej sa pustíte ako do prvej. Nikomu to nepovedzte, ale mňa bavila moooc temná strana. Dajte mi vedieť, ktorá strana vás bavila viac.

    Kniha, Canc, 2024, 9788088623007

  • 4 z 5 hvězdiček Matri Uživatel aplikace KDčko

    Táto kniha ma totálne uchvátila prekrásnou obálkou - úplný top strop!!! A rovnako krásne je aj prevedenie celej knihy, ktorej súčasťou je 8 poviedok doplnených o ilustrácie ku každej z nich. Ako uvádza už obálka, ide o romantické príbehy z moderného sveta, ktoré sú šmrncnuté určitou dávkou fantasy prvkov. Príbehy sú vcelku svižné, každý je iný a určite som si našla aj svoje obľúbené. Čo sa týka poviedok, bola to moja knižná prvotina, nemám s čím porovnať, a teda ani neviem ako ohodnotiť, nakoľko niečo sa mi páčilo viac, niečo menej... Každopádne je to krásna kniha a ja som spokojná

    Kniha, Canc, 2024, 9788088623007

  • 5 z 5 hvězdiček Radka registrovaný uživatel

    Zaujala mě krásná obálka a vnitřní ilustrace. Je to útlá knížka, přečetla jsem jí za dva večery. Ale líbila se mi. Některé povídky byly slabší, třeba hned ta první má trošku šroubovaný styl, ale jiné se mi zase moc líbili. Maso a květina mě dostali nejvíc. Palec nahoru za doprovodné ilustrace, dnes se téměř nedělají a tady se mi moc líbili, dokreslovali atmosféru povídek.

    Kniha, Canc, 2024, 9788088623007

  • 5 z 5 hvězdiček Helena registrovaný uživatel

    Povidky me velmi mile prekvapily. Chvilemi jsem zapominala, ze se jedna o tuzemske autorky. Vsechny mely prekvapivou pointu a prvek magicna se mi moc libil. Stridani stylu a svetu me vazne bavilo, presto je vse na jedne vlne. Po precteni jsem mela pocit prazdna, ktery prichazi po dobre knize, kdy si clovek rika, chci jeste vic.

    Kniha, Canc, 2024, 9788088623007

  • 5 z 5 hvězdiček Alena registrovaný uživatel

    Napadite, nove, opravdu zajimave povidky. Pristupovala jsem k tomu trosku s despektem, protoze co noveho cekat v romantice, jeste s magii, ale byla jsem nadmiru spokojene prekvapena. Obalka je top a tresniska navrchu. Povidky kde bych si klidne cetla dal jsou Tvuj Hlas, Kdo neumi milovat, Karma a naprosto nejlepsi Pet otazek.

    Kniha, Canc, 2024, 9788088623007

  • 4 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel

    Fajnová sbírka. Nečekala jsem nic moc, jako u všeho, o čem se mluví, ale výjimka stvrzuje pravidlo. Sice to není něco, kvůli čemu bych nemohla spát, ale příběhy mě vtáhly. Opravdu jsem si je užila a cele se na ně soustředila, což je mě u mě známka toho, že to není nuda. Některé povídky byly slabší, a nebo nejsem už holt tak mladá, aby se mi líbily. O to víc jsme ocenila, že jsou tu dvě strany a našla jsem si tam i já něco, co mi sedlo. Kdo neumí milovat byla skvělá jízda a pět otázek mě zaujaly nejvíc.

    Kniha, Canc, 2024, 9788088623007

  • 4 z 5 hvězdiček Tereza Kaluzikova registrovaný uživatel

    Tato kniha je spíše sbírkou menších příběhu, než knihou. V prvé řadě potlesk za tak úžasnou obálku. Skvěle lahodí oku a krásně se vyjímá mezi ostatními. Uvnitř najdeme několik příběhů od různých autorů, více i méně známých. Od bájných démonů po anděli, vrahy, pozoruhodné bytosti s alergii na vše živočišné i rostlinné, osudové lásky. V knize si najde každý to svoje. Najdeme tu různé styly psaní, různé pohledy. Některé se mi líbily více, některé méně, ale rozhodně je to skvělé čtení na nudné večery.

    Kniha, Canc, 2024, 9788088623007

  • 5 z 5 hvězdiček Katka registrovaný uživatel

    Hledala jsem něco oddechového, ale aniž bych měla pocit, že to čtu jen tréningově, a šáhla po téhle knížce. Nemohla jsem vybrat líp, zhltla jsem ji takřka jedním dechem, protože jsem se nemohla odtrhnout. Velmi mě překvapila originalita jednotlivých povídek.

    Kniha, Canc, 2024, 9788088623007

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 195 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora