Prokleté kosti

Autor Bella Ellis

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

Haworthská fara, únor 1846:Sestry Brontëovy – Anne, Emily a Charlotte – mají plné ruce práce se svou literární kariérou. Zatímco hledají nakladatele pro svou sbírku básní, už se každé z nich rodí v hlavě myšlenka na vlastní román. Zároveň však lační po nějakém tom dobrodružství a dalším „detekovacím“ případu.A co čert nechtěl: jednoho mrazivého… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Haworthská fara, únor 1846:

Sestry Brontëovy – Anne, Emily a Charlotte – mají plné ruce práce se svou literární kariérou. Zatímco hledají nakladatele pro svou sbírku básní, už se každé z nich rodí v hlavě myšlenka na vlastní román. Zároveň však lační po nějakém tom dobrodružství a dalším „detekovacím“ případu.

A co čert nechtěl: jednoho mrazivého únorového večera je jejich hospodyně, Tabby, zpraví o strašlivém nálezu na Top Withens, místním sídle rodiny Bradshawových, kde byly v průčelí komína nalezeny lidské kosti. A co hůř – zdá se, že kosti patřily nějakému dítěti!

Pro Tabby je to jednoznačně špatné znamení. Zalknutá strachy tak trojici sester varuje a nezapomene přidat ani strašlivé zvěsti, jež rodinu Bradshawových opřádají. Ve vesnici se povídá, že Clifton Bradshaw na pokraji bankrotu zaprodal za příslib bohatství svou duši ďáblu. Nesouvisí to snad nějak s těmi nalezenými kostmi?

Sestry celá událost hluboce zasáhne, a tak se rozhodnou jednat. Jenže zanedlouho zjistí, že zlo rozhodilo své spletité sítě a ony se do nich nechaly bláhově vlákat…

Sdílet 0

série
Sestry Brontëovy na stopě 2. díl z 2
Další ze série
1. Ztracená nevěsta
2. Prokleté kosti
kategorie
E-knihy » Beletrie » Historické romány » Historické detektivky
Nakladatel
Vendeta
jazyk
čeština
Počet stran
304
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Radka Pospíšilová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Druhý díl série o sestrách Brontëových a opět skvělé. Kdybych nevěděla, že knihy napsala spisovatelka jen před pár lety, řekla bych si zlatá, krásná, stará klasika. Moc mě čtení bavilo, nikde jsem se nedočetla, jestli bude pokračování, ale pevně doufám, že ano.

    Kniha, Vendeta, 2023, 9788027704248

  • 5 z 5 hvězdiček Kristýna Kaderová registrovaný uživatel

    Prokleté kosti je především detektivka, kterou bych navzdory tomu, že série není řazena do YA literatury, připodobnila právě k detektivkám, které do ní patří. Představuje krásný a promyšlený příběh, který vede k překvapivému závěru. Díky několika autorčiným drobečkům jsem sice tušila, kdo je pachatelem, ale celý případ jsem na rozdíl od sester Brontëových nerozlouskla. Moc se mi líbí i to, že jsou v knize narážky na skutečné historické události, ale i na knihy sester Brontëových. A navíc je kniha nasána tak, že vzhledem k době, kdy se odehrává, působí autenticky, ale zároveň se čte skvěle. Stejně jako první díl moc doporučuji.

    Kniha, Vendeta, 2023, 9788027704248

  • 3 z 5 hvězdiček Dana Stejskalová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Příběh je dobrý, ale trvalo mi se začíst. Rozhodně znám v tomhle žánru lepší. Je to taková oddechovka

    Kniha, Vendeta, 2023, 9788027704248

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda