Vraždy v klášteře

Autor E. M. Powell

E-kniha

Vraždy v klášteře E-kniha

Autor E. M. Powell

Součástí série: Stanton a Barling 2. díl z 3

E-kniha

  • Ihned ke stažení

249 Kč s DPH
Běžně 319 Kč Nápověda Jsme transparentní

Je Štědrý den roku 1176. Bratr Maurice, mnich z opatství Fairmore, čeká na zvonění k noční modlitbě. Zvon se však neozývá. Maurice proklíná lenost svého řádového bratra Cuthberta, vydává se jej hledat – a nachází ho v temnotě brutálně zavražděného.Z Londýna je do odlehlého kláštera uprostřed yorkshirských vřesovišť vyslán královský soudní úředník… Přejít na celý popis

Natalie Haynes: Tisíc lodí Muži ve válce přicházeli o život. Ale ženy ztratili všechno ostatní. Natalie Haynes přináší příběh trójské války z pohledu žen. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Je Štědrý den roku 1176. Bratr Maurice, mnich z opatství Fairmore, čeká na zvonění k noční modlitbě. Zvon se však neozývá. Maurice proklíná lenost svého řádového bratra Cuthberta, vydává se jej hledat – a nachází ho v temnotě brutálně zavražděného.

Z Londýna je do odlehlého kláštera uprostřed yorkshirských vřesovišť vyslán královský soudní úředník Aelred Barling s poslem Hugem Stantonem, aby tento strašlivý zločin vyšetřili. Rychle zjišťují, že klášter má do ráje poklidného duchovního rozjímání daleko. Vře to zde zatrpklou nenávistí, soupeřením a záští. Sotva však Barling a Stanton dorazí na místo, zabiják udeří znovu – a nikoliv naposledy.

Když Barling odhalí vzorec, podle něhož jsou tato zvěrstva páchána, je zřejmé, že vražedné běsnění není zdaleka u konce. O život se již bojí všichni včetně vyšetřovatelů. Podaří se Barlingovi a Stantonovi odhalit viníka dříve, než bude prolita další krev?

Sdílet 0

série
Stanton a Barling 2. díl z 3
Další ze série
Skvělé historické napětí
1. Králova spravedlnost
2. Vraždy v klášteře
3. Vraždy v Canterbury
kategorie
E-knihy » Beletrie » Historické romány » Historické detektivky
Témata
Londýn
Nakladatel
Vendeta
jazyk
čeština
Počet stran
280
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček J@ registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Super. Prekonalo prvni dil serie. Napinave, inteligentni a velice ctive cteni. V celku verohodne vykresluje realitu doby ... az na posleni kapitolu. Uz jsme si zvykl ze nektere veci jsou proste inn a patri k dobremu bontonu tuhle agendu vecpat vsude kde se da. Ale historicke romany a historicke detektivky ctu proto abych si poutavou formou doplnil do mozaiky informaci ktere ziskam ctenim literatury faktu, o atmosfere doby.. Nezlobte se na me ale za me je naprosto neverohodna scena, kdyz se soudni urednik spontanne vyzna svemu asistentovi a celkem detailne ze svych homosexualnich sklonu a ze sveho homosexualni milostneho dobrodruzstvi v mladi. Nevim dnes to neni neco bych rekl ze je uplne bezne ze nekdo kdo takto otevrene normalne nevystupuje ze by se k tomu svemu podrizenemu priznal, ale urcite to je pravdepodone ze se to dnes stat muze. Ale ve stredoveku? Tohle je skutecne uplna hovadina. Ale umim byt nad veci a jak rikam ta kniha je super, a fakt se mi libila.

    Kniha, Vendeta, 2023, 9788027712274

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Šimečková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Moc povedené pokračování, druhý díl je podle mě lepší než první. Zatímco první díl může připomínat vraždy v Midsomeru přenesené do středověku, druhý díl evokuje Jméno růže. Čtenáři se jemně připomenou i osobnosti doby, o níž se píše, jako Tomáš Beckett či Rosamunda (a určitě bych doporučila jinou vynikající detektivní sérii z této doby o vykladačce smrti Adélii). Doufám, že Barling a Stanton se brzy objeví v dalších knihách.

    Kniha, Vendeta, 2023, 9788027712274

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora