Studna věčnosti E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Varování: Scény popsané v této knize jsou nebezpečné. Nepokoušejte se je napodobovat. Nevydávejte se do podzemních labyrintů, neskákejte z útesů, z jedoucích vlaků a ani z továrních komínů. Nepijte lidskou krev, nekousejte své spolužáky, nevrážejte do nich stříbrné dýky ani dřevěné kůly. Nevyhazujte do povětří plynová potrubí ani historické… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Varování: Scény popsané v této knize jsou nebezpečné. Nepokoušejte se je napodobovat. Nevydávejte se do podzemních labyrintů, neskákejte z útesů, z jedoucích vlaků a ani z továrních komínů. Nepijte lidskou krev, nekousejte své spolužáky, nevrážejte do nich stříbrné dýky ani dřevěné kůly. Nevyhazujte do povětří plynová potrubí ani historické objekty. Děkujeme.


Karel Devor navštěvuje Noční akademii, kde se učí umění kamufláže a to, jak přežít ve světě lidí. Sotva tam však dorazí, už lítá v průšvihu, a to v pořádném. A že mu hrozí smrtelné nebezpečí? To si pište! Karel hodlá pohnout nebem i zemí, aby zachránil kamaráda Matěje, který se nakazil nemocí krvelačných kříženců. Při tom ho čeká spousta nemilých překvapení. Podaří se mu lék najít?


Zatímco Bára na vlastní pěst pátrá po zmizelém adoptivním otci, moc magistra Schattenwolfa stále roste. Bára bojuje s jeho vazaly a snaží se mu zabránit v osvobozování důstojníků Stínové armády. Kdo však tahá v pozadí za nitky a čí temná vůle řídí magistrovy kroky? Kdo Bára ve skutečnosti je a proč se skrývá? Před kým vlastně utíká? Najde svého otce?

Sdílet 0

Nakladatel
E-knihy jedou
jazyk
čeština
Počet stran
441
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Lucie Dorážková registrovaný uživatel

    Tato kniha je druhým dílem série, a musím říci, že mě bavila úplně stejně jako díl první... dost často bývají druhé díly trochu slabší, to ale nebyl tento případ. Hrozně se mi líbí to propojení dnešního světa, speciální školy (v tomto případě vlastně dvou speciálních škol) s fantasy tématikou upírů a dokonce i historií a královským rodem. Vše do sebe hezky zapadá. Kniha je vyprávěna ze dvou úhlů pohledů (Karla a Báry) a já musím říci, že oba tyto hrdiny jsem si zamilovala.... Karel je prostě svůj a o Báře se konečně dozvíme něco víc... jediné, co mě tady trochu mrzí je, že se linky více neprotly, ale něco takového očekávám od 3. dílu, tak snad to bude pravda. Taky jsme se dozvěděli více o samotném Magistrovi, tady ale stále přemýšlím, jestli mu věřit. Musím říci, že i vedlejší postavy jsou celkem zajímavé a to ať ty špatné, tak ty dobré. V knize nechápu akorát jednu jedinou postavu, a to Matyldu... Hrozně mě tam rozčilovala... Vůbec nechápu, co na ní Karel vidí... V první dílu měla svou roli a trochu jsem doufala, že to tak zůstane, a že už ji nepotkáme... každopádně stále nás čeká třetí díl a já doufám, že romantická linka, která je opravdu jen v pozadí půjde trochu jiným směrem. Čtivost knize určitě nelze odepřít, hrozně hezky se četla. Jinak nemám, co vytknout... Toto je moc hezky zpracovaný příběh, který mě bavil číst a moc se těším na třetí díl.

    E-kniha, E-knihy jedou, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Knizninadsenec registrovaný uživatel

    Krásné pokračování, které bylo zajímavé, poutavé, tajemné, trochu i děsivé, opět nechyběl boj... Líbilo se mi, že tentokrát byl příběh vyprávěn nejen z pohledu Karla, ale i Báry. Bylo to báječné pokračování plné napětí, překvapení, trochu děsivé, bojácné i nebojácné. Příběh byl poutavý, napínavý. Postavy statečné, překvapivé a některé i na facku, ale tak to s puberťáky bývá. Příběh se mi velmi líbil, objevilo se tam hodně nových a překvapivých informací. Odkryly se pravdy (jednu jsem tušila) a také se našlo, co se hledalo, ale zase něco i ztratilo. Tento díl je více o hledání, opět se tam bojuje a zachraňuje. Krásný příběh, snad bude pokračování brzy.

    E-kniha, E-knihy jedou, 2022,

  • 4 z 5 hvězdiček Markéta Komancová registrovaný uživatel

    Nedlouho po přečtení prvního dílu (Kletba krve) této upírské fantasy, jsem si řekla, že nastal čas, dozvědět se, co bude dál, a tak jsem se opět vrátila do okolí Znojma... Musím se přiznat, že jsem byla velmi mile překvapena. Čekala jsem totiž příběh ve stejném duchu, jako byl ten předchozí, ale autorka očividně využila časový odstup mezi díly k vylepšení. A tak se z celkem poklidné upírské fantasy stalo čtení plné akčních scén, a hlavně, z čeho mám největší radost, se zlepšily i konverzace! To byla totiž věc, která mne v předchozí části trápila. Studenti se mezi sebou konečně baví normálně a nejdou daleko ani pro peprnější slůvka. V příběhu čtenáře čeká nejedno zajímavé překvapení. Mně se moc líbí ta myšlenka záchrany kamarádů a hledání léku, a pak jsem také nadšená, že jsem dozvěděla i něco z minulosti Báry, protože její postava byla v podstatě obestřena tajemstvím. Díky větší akčnosti jistě zaujme i více čtenářů, jen musím podotknout, že mně osobně tam maličko vadí ta romantická linka. A teď to „neříkám“ proto, že já osobně romantiku nevyhledávám. Prostě to tam nějak nesedí, přijde mi to tam napasované silou. Studnu věčnosti tentokrát doporučím všem, kteří mají rádi akční fantasy, kde najdou jako bonus upíry a podobné potvůrky. Knihu (zatím existuje pouze elektronická verze) je možné číst i bez znalosti předchozího dílu, vše důležité je zde zmíněno.

    E-kniha, E-knihy jedou, 2022,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora