Probuzení E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Akční fantastika ze série příběhů o nesmrtelných Vládcích temnoty. Vampýr „Jack“ se po čtyřech staletích strávených v pohřební kryptě dostane na svobodu ve zbídačeném stavu a je hospitalizován ve Frankensteinově křídle Albusovy kliniky. Musí však skrývat nejen svou identitu, ale i telepatické schopnosti, poněvadž hrozí, že by ho mohl nejvyšší… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Akční fantastika ze série příběhů o nesmrtelných Vládcích temnoty.

Vampýr „Jack“ se po čtyřech staletích strávených v pohřební kryptě dostane na svobodu ve zbídačeném stavu a je hospitalizován ve Frankensteinově křídle Albusovy kliniky. Musí však skrývat nejen svou identitu, ale i telepatické schopnosti, poněvadž hrozí, že by ho mohl nejvyšší magistr Rady klanů O’Brien odhalit a nechat zlikvidovat.
„Jack“ je totiž jedním z důstojníků Stínové armády, kteří svého času usilovali o získání vlády nad světem a byli noční rasou uvězněni za komplot se skromným cílem vyhubit lidstvo. Ovšem jinak je „Jack“ sympatický chlapík, jenž se potýká se strastmi pobytu v nemocnici.
Jakmile na „Jacka“ nastoupí fyzioterapeutka Ivanka, vrchní sestra Šavlozubá alias Godzilla a cvokař MUDr. Horák, je o zábavu postaráno. „Jack“ se skamarádí s Jarouškem, vychrtlým lapiduchem mdlého zjevu, a nechává se unést hřejivými pocity přátelství, obzvláště když se spolu dělí o obří joint.
Podaří se „Jackovi“ uniknout ze spárů magistra a jeho elitní ochranky?

Sdílet 0

Nakladatel
E-knihy jedou
jazyk
čeština
Počet stran
61
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 89 Kč Nápověda
Další knihy autora