Pokušení E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Mykhail je jedním ze sedmi nejvyšších okřídlených v Helliportu. Díky svému chladnému a kalkulativnímu myšlení zaměřenému především na prostředky a cíle, se propracoval až na pozici generála. Je velice samotářským, kontrolovaným a bezcitným jedincem. Nic nedokáže proklouznout jeho pevnou kontrolou a disciplínou. Co se však stane, pokud se to přece… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Mykhail je jedním ze sedmi nejvyšších okřídlených v Helliportu. Díky svému chladnému a kalkulativnímu myšlení zaměřenému především na prostředky a cíle, se propracoval až na pozici generála. Je velice samotářským, kontrolovaným a bezcitným jedincem. Nic nedokáže proklouznout jeho pevnou kontrolou a disciplínou. Co se však stane, pokud se to přece jen podaří jedné drobné lidské pekařce?

Mia vede svůj poklidný život bez větších dramat. Stačily ty z dětství, na která by nejraději zapomněla. Je milá a přátelská. Všichni ve městě ji mají rádi a je oblíbenou postavou komunity. Jednoho dne jí však v pekárně omdlí Khorramova družka, Andriana. Mie se podaří dostat Andy do nemocnice, kde se shodou okolností střetne právě s Mykhailem. Jaké asi bude jejich první seznámení? Dokáže Mykhail otevřít své chladné srdce obyčejnému člověku? Nebo vše nenávratně zničí? A co se stane, až se na světlo vynoří i Miina minulost?

Sdílet 0

série
Z nebes 2. díl z 2
Další ze série
1. Zkáza z nebes
2. Pokušení
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
E-knihy jedou
jazyk
čeština
Počet stran
417
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 79 Kč Nápověda