Zkus mi věřit E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Jednadvacetiletá Tereza se snaží začít od začátku. Má práci, nový byt a skvělé kamarády, kteří jí pomohli v nejtěžších chvílích. Terezu však neustále dohání minulost v podobě ex přítele, který jí ubližoval a který se stále nesmířil s rozchodem. Pak do jejího života vstoupí Dominik. Na první pohled veliký sukničkář, ale je opravdu takový? Když se… Přejít na celý popis

Filip Rožek: Gump: Jsme dvojka Gump se vrací v příběhu psí pravdy, naděje a lásky. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jednadvacetiletá Tereza se snaží začít od začátku. Má práci, nový byt a skvělé kamarády, kteří jí pomohli v nejtěžších chvílích. Terezu však neustále dohání minulost v podobě ex přítele, který jí ubližoval a který se stále nesmířil s rozchodem.
Pak do jejího života vstoupí Dominik. Na první pohled veliký sukničkář, ale je opravdu takový? Když se Dominik dozví, jak je to s jejím bývalým, rozhodne se jí pomoct, a to za každou cenu. Dominik má ale také tajemství, které si pečlivě střeží jako oko v hlavě.
Postupem času se i on do Terezy zamiluje. Moc dobře však ví, že žádný z jeho předchozích vztahů nevydržel. Proč by to tedy teď mělo být jinak?

Sdílet 0

Nakladatel
E-knihy jedou
jazyk
čeština
Počet stran
198
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Michaela Frýdová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížka má zajímavý nápad, ale šíleně moc gramatických chyb, čárky často chybí tam, kde mají být a přebývají na místech, kde nemají co dělat. Několikrát mě praštila do oči hrubka i/y ve shodě podmětu s přísudkem a celkem dost to kazí dojem ze čtení. Zároveň mi trochu vadilo oslovení hlavní postavy Terezy zdrobnělinou "Terezka", ale to je jen můj osobní problém. Ale pokud se přes toto dokážete přenést, je to celkem fajn knížka s takovým hodně utnutým závěrem.

    E-kniha, E-knihy jedou, 2017,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 89 Kč Nápověda
Další knihy autora