Ranhojička - Královna rebelů E-kniha

Ranhojička - Královna rebelů E-kniha

Součástí série: Ranhojička 1. díl z 3

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Už deset let přežívá sedmnáctiletá ranhojička Kiva v nechvalně proslulé věznici Zalindov. Když přivezou těžce nemocnou královnu rebelů, dostane nelehký úkol – udržet ji na živu, aby mohla podstoupit zkoušky utrpením, určené těm nejnebezpečnějším zločincům. Musí přežít mučení vzduchem, ohněm, vodou a zemí, což se zatím nikomu nepodařilo. Ve stejné… Přejít na celý popis

Sophie Lark: Unesená dědička Mafiánská rodina Griffinových mu zabila otce. Aby se pomstil, unesl a drží v zajetí jejich dceru –⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ baletku Nessu. Ale tak jako Zvíře ze slavné pohádky podléhá Mikolaj kouzlu Krásky, své malé baletky, která teď tančí jen pro něj... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Už deset let přežívá sedmnáctiletá ranhojička Kiva v nechvalně proslulé věznici Zalindov. Když přivezou těžce nemocnou královnu rebelů, dostane nelehký úkol – udržet ji na živu, aby mohla podstoupit zkoušky utrpením, určené těm nejnebezpečnějším zločincům. Musí přežít mučení vzduchem, ohněm, vodou a zemí, což se zatím nikomu nepodařilo.

Ve stejné době dostane Kiva šifrovaný vzkaz od své rodiny: „Nenech ji zemřít. Už jdeme.“ Dívka si uvědomuje, že zkoušky by nemocnou královnu zabily, a tak se nabídne, že je podstoupí místo ní. Pokud uspěje, budou obě svobodné.

Kiva má strach z nejisté budoucnosti. Spánek jí ruší i epidemie, která se šíří věznicí, a také Jaren - nový vězeň, jehož přítomnost je pro ni důležitější, než si dokáže přiznat…

Sdílet 0

série
Ranhojička 1. díl z 3
Další ze série
1. Ranhojička - Královna rebelů
2. Ranhojička - Zlatá klec
3. Ranhojička - Zrádci krve
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
Fragment
jazyk
čeština
Počet stran
416
datum vydání
1.01.2022
  • Jana Palkovská Jana Palkovská

    Ranhojička je velmi povedeným startem nové fantasy série a na své si přijdou i fanoušci slow burn romantiky. Překvapí vás nápaditostí, propracovaností i spádem. Ranhojička je prostě a jednoduše příběh, který vás chytne za srdce.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 95 hodnocení čtenářů

74× 5 hvězdiček 19× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Kateřina Vlasáková registrovaný uživatel

    Hodnotila bych 4,5 hvězdičky, přece jenom je to první díl a musím si nechat rezervu, kdyby dvojka nebo trojka byly lepší. Ale bylo to krasné, čtivé, napínavé a nějaká jiskérka lehké romantiky zde taky začíná přeskakovat. Rozhodně jsem ráda, že mám sérii už kompletní doma a do druhého dílu se chci brzy pustit. ♥️

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025355046

  • 5 z 5 hvězdiček Martina Juríková registrovaný uživatel

    Áno, od prvého dielu Ranhojičky som dostala presne, čo som očakávala! Niektoré časti sa čítali ťažko a bolo mi z nich smutno a zároveň doslova zle. Kiva je veľmi sympatická hlavná hrdinka, plná vnútornej sily a odhodlania prežiť (10 rokov ide jednoducho sama za seba). Autorka ponúkla veľmi pútavý príbeh - prostredie väznice/pracovný tábor, v ktorom je každý deň boj o prežitie. Aj moja romantická duša je spokojná, lebo sa rysuje naozaj zaujímavá romantická linka 🥰 Výhradu mám k jemnej predvídateľnosti. Okrem toho musím priznať, že niektoré časti ma možno aj trošku nudili, a tiež mám radšej rozprávanie v ja-forme, lebo tým si vytváram a postavami bližší "vzťah". Napriek tomu som si čítanie vcelku užila. Určite patrí k tomu lepšiemu v tomto žánri. Hodnotím 4,5/5 "Nikdy se neomlouvej, že někoho miluješ. I když to bolí. Hlavně když to bolí.“

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025355046

  • 5 z 5 hvězdiček Nella M. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    V polovině jsem si říkala, že to je docela nuda a měla chuť knihu odložit. Náhlý zvrat mě přesvědčil pokračovat a na konci jsem byla překvapená. Nevím jestli mile nebo nemile. Nevím co si myslet, co čekat dál. Nutně potřebuju pokračování.

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025355046

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Kozáková registrovaný uživatel

    Výborná.

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025355046

  • 4 z 5 hvězdiček Marcela Todorová registrovaný uživatel

    Kniha není špatná, ale vlastně jsem to celou dobu četla jen abych to dočetla. Zajímavá mi bohužel přišla až na konci.

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025355046

  • 5 z 5 hvězdiček Iveta NAVRKALOVÁ registrovaný uživatel

    Jsem naprosto nadšena z cele série, byla jsem skeptická ale od prvního dílu se četla Dobre v druhem díle zacalo výrazně napětí a třetí díl byl od začátku do konce se zatajeným dechem. Naprosto dokonalá série jsem nadšena. Je mi líto, že už je konec.

    E-kniha, Fragment, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza Pleplová registrovaný uživatel

    Tohle. Bylo. Naprosto. Skvělé! Nemám slov, jak moc mě tato kniha bavila! Od samého začátku byla kniha čtivá, plná akce a zvratů! Nechápu proč jsem tento skvost tak dlouho odkládala🙈. Říkala jsem si... Co mi tak asi může nabídnout kniha, která se celá odehrává v nějakém vězení? Odpověď je zcela jasná... Nabídne vám vše po čem vaše srdce touží!🤩 Opravdu jsem neměla velká očekávání a tato kniha mě vyvedla z omylu. Skvělé postavy, hlavní i ty vedlejší, které jsem si velmi oblíbila. Hlavně malý Tipp, ten byl skvělý!🥰 Hlavní hrdinkou je zde Kiva Meridanová, která slouží ve věznici jako ranhojička. Její osobnost se mi velice líbila a byla uvěřitelná. To platí i pro ostatní postavy Jarena, Tippa, Naari a další 🤩 Pokud stále přemýšlíte nad přečtením, neotálejte!🙈 Opravdu stojí za to, ohlasy nelžou. Doporučuji všemi deseti!

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025355046

  • 5 z 5 hvězdiček Magda Lainová registrovaný uživatel

    Příběh pro mne byl nepředvídatelný, což vždy u knihy ocením. Postavy byly příjemné a hezky napsané. Celkově se příběh četl snadno a velmi rychle to uteklo.

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025355046

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Holková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nevěřila jsem, že by poslední stránka s pár větami mohla být taková pecka. Zajímavý svět, zvrat za zvratem a super postavy. Těším se na další díl.

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025355046

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana Hofmanová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Velmi čtivá.

    E-kniha, Fragment, 2022,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 319 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora