Zmije a křídla noci E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Oraya si vydobyla místo ve světě, který ji chce zabít. Aby adoptovaná lidská dcera upírského krále přestala být pro ostatní jen kořistí, musí se zúčastnit Kejari: legendárního turnaje bohyně smrti. Spojenectví s tajemným upírem Raihnem může naklonit misky vah na její stranu, ale také ji může zničit. Je to nemilosrdný zabiják, nepřítel koruny… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Oraya si vydobyla místo ve světě, který ji chce zabít. Aby adoptovaná lidská dcera upírského krále přestala být pro ostatní jen kořistí, musí se zúčastnit Kejari: legendárního turnaje bohyně smrti. Spojenectví s tajemným upírem Raihnem může naklonit misky vah na její stranu, ale také ji může zničit. Je to nemilosrdný zabiják, nepřítel koruny jejího otce... a její největší konkurent. Ještě víc však Orayu děsí to, jak neodolatelně ji přitahuje. V tomto království totiž není nic víc smrtícího než láska.

Sdílet 0

Nakladatel
CooBoo
jazyk
čeština
Počet stran
528
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 62 hodnocení čtenářů

48× 5 hvězdiček 15× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Vendelinka_cte Uživatel aplikace KDčko

    Plná akce od začátku až do konce, žádná hluchá místa, kde se nic neděje. Romantická linka je nenásilná, uvěřitelná a rozvíjí se postupně, koneckonců hlavní hrdinka Oraya nenávidí upíry a změnit názor na Rhaina jí tedy trvá dlouho. Závěr byl překvapivý a moc se těším na další díly, přečteno za víkend. :)

    Kniha, CooBoo, 2024, 9788076619111

  • 5 z 5 hvězdiček anet-jan-book Uživatel aplikace KDčko

    Jak jinak zacit než.....Woooow....za mě naprostá bomba....jakože cože? Jedna z nejlepích romantasy co jsem za poslední dobu četla. Neskutečně mě to vtáhlo do děje už od první stránky. Byl to celkem rychly rozjezd,ktery trval po celou dobu až do konce. Moc se mi to líbilo a jsem strašně zvědavá jak to bude pokračovat dál,protože tohle byla nálož. Sice se říká,že je to dost podobné Hunger game ale mě to až tak moc nepřišlo. Bylo tam sice pár podobných příběhových momentů ale za mě je tohle mnohem lepší a taky lepší než to srovnávat s Hunger game. Tady je rozhodně více akce,napětí a samozřejmě i romantická linka která v tomto úžasným příběhu nesmí chybět a samozřejmě to hlavní UPÍŘI. Vůbec jsem to nečekala ale jak Oraya tak Raihn se mi vpili do kůže a až do samého konce jsem nemohla přestat číst. Ten děj byl neskutečný a chvílemi mi přišlo jako bych ho byla součástí. Rozplývala jsem se,chvílemi jsem lapala po dechu,zasnila se a nechala se unášet dějovou linkou. Opravdu krásný příběh,který stojí za přečtení. A ten konec....mazec.... Určitě doporučuji všem co mají rádi nejen upíry ale i pořádný zápletky a akce.

    Kniha, CooBoo, 2024, 9788076619111

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza Kaluzikova registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Ano ano ano. Další kniha, která se mi vryla do srdce. Takové příběhy jsou důvodem, proč tak moc miluji tento žánr. Zjistila jsem, že poslední dobou jsem četla hlavně romány, občas i horory. Jedna taková kniha mi zabírá třeba 3 nebo 4 dny. A pak sáhnu po něčem takovém, jako právě tato kniha, a během ani ne 48 hodin ji slupnu jako malinu. V takových chvílích pro mě utichá svět, potřeby jako hlad nebo žízeň neexistují. Je tu jen příběh, který mě pohltí všemi způsoby. A takový pocit dokážu mít jen s dokonalou fantasy knihou. A toto byla naprostá dokonalost. Sledovat příběh hlavních postav, od nenávisti k lásce. Od lásky znovu k nenávisti. Zmije a křídla noci je úchvatným příběhem, vybudovaným ve světě krve, lží a nenávisti. A v takovém světě svítí plamínek naděje, maličký plamínek lásky, která by mohla vše změnit.

    Kniha, CooBoo, 2024, 9788076619111

  • 5 z 5 hvězdiček Babet_.tk_aa Uživatel aplikace KDčko

    Tohle byla pravděpodobně jedna z nejlepších knih které jsem kdy četla. Na začátku jsem se trochu obávala toho množství stránek, ale kniha byla tak nesmírně čtivá už od prvních stránek že jsem ji přečetla jedním dechem. Děj byl celou dobu opravdu napínavý, takže jsem knihu nemohla pustit z ruky. Moc se mi líbilo prostředí a ponurá atmosféra upířích a lidských měst a také promyšlené schopnosti a vzhled jednotlivých upírů. Hlavní hrdinku Orayu jsem si ihned zamilovala a sdílela s ní snad všechny pocity. Romantickou linku jsem si velmi užívala a vztah mezi postavami mě moc bavil. Mezi postavami to jiskřilo již od začátku, ale dokázali si to přiznat až později v knize. A ten zvrat na konci(!?!) no řekněte mi, kdo to čekal? Já tedy ne. Celkově mě kniha kniha naprosto uchvátila a nemůžu se dočkat až bude přeložený druhý díl. Určitě doporučuji všem fanouškům Hunger Games a knih o upírech.

    Kniha, CooBoo, 2024, 9788076619111

  • 4 z 5 hvězdiček acourtofbooks ** Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    4.5⭐️ Upíří témata v knihách moc nevyhledávám, spíše vůbec, ale tohle frčelo internetem, že jsem neodolala a knihu si koupila. Lituju toho? Absolutně ne! Bylo to skvělý. Přiznám se ale, že jsem byla ze začátku trochu skeptická (úplně zbytečně), přestože mě kniha hned vtáhla do děje.. 🫣🫣 Posledních 150 stran jsem byla v takovým stresu, že jsem byla ze všeho úplně vyjukaná💀. V tak krátké době se stalo snad 100 věcí a já se nestačila ani divit.. A ten konec mezi Orayou a Raihnem nebudu ani komentovat..🤯🤯 Už se těším na druhý díl..

    Kniha, CooBoo, 2024, 9788076619111

  • 4 z 5 hvězdiček Renata Pavlinakova registrovaný uživatel

    Líbilo. Zase jiný pohled na fantasy s upíry. Jsem zvědavá na další díl. Uvidime, zda to spisovatelka nepřekombinuje.

    Kniha, CooBoo, 2024, 9788076619111

  • 4 z 5 hvězdiček Nikola Blažková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Napínavá a celkem krvavá upíří romance.Ze začátku jsem se nemohla absolutně vůbec začíst,ale dala jsem tomu šanci a nelituju toho.Podle mě by to ale mohlo být o nějakých 150 stránek kratší.Nejsem zrovna fanouškem upířích romancí,ale užila jsem si to.Na Říši upíra to ale rozhodně nemá.Sem tam jsem se nudila při zdlouhavých popisování všeho možného a ta jejich upíří politika už mi taky dost lezla krkem.Měla jsem celkem problém se zorientovat v těch rodech a kdo s kým co má za problém.Postavy se mi hodně líbily.Oraya byla sice jenom člověk,ale nebyla žádná křehká květinka.Dokonale se přizpůsobila životu mezi upíry,kde ji vychovával adoptivní otec Vincent(doteď nevím,co si o něm myslet) a city hodila stranou.Byla chladná,chytrá,nedůvěřivá a nepředvídatelná.Rhain byl skvělý.Mocný bojovník,vtipný a ochranitelský.I přes to,jak na konci se všemi perfektně vy*ebal,byl upřímný a na nic si nehrál.Chemie mezi nimi byla skvělá a romantická linka byla přesně tak,jak to u fantasy knížek očekávám.Hezky slow burn a žádné vrhání se na sebe každou druhou kapitolu.Strašně jsem si užila scény v aréně.Sice jsem čekala něco drsnějšího,ale nějaký ty střeva a rozsápaný těla by se tam našly 😁 Konec bych nazvala “Na*er si Nikolo,zas víš 💩”.Některé věci jsem tak nějak předvídala,ale i tak jsem sbírala čelist ze země 🤔😬 No jako potřebuju už pokračování,autorka mi má hodně co vysvětlovat 😬

    Kniha, CooBoo, 2024, 9788076619111

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Urbanová registrovaný uživatel

    Kniha obsahuje vše co si od fantastické fantasy knihy představuji a očekávám. Napětí, tajemno, lásku, nadpřirozeno, boj, vše pokud možno proložené nějakým vtipem nebo hezkými chvílemi. Taková oddechová četba. Zmije mi poskytla mnohem víc. Možná to bylo vykreslenými hlavními postavami, které nebyli jen černý nebo bílý. Jejich povaha byla tak krásně šedá s přecházením do černé nebo bílé. Oraya i Raihn spolu uzavřeli spojenectví, trénují spolu, aby zvítězili v turnaji Kejari. Turnaj Bohyně smrti. Vítěz může být ale jen jeden. Při trénování se ale natolik sblíží, že jim na sobě začne záležet. Jejich vztah přerůstá v něco víc. Oba mají navíc svou minulost, která je někdy nutí jednat, tak jak jednají. Stojí každý na jiné straně království. Raihn nenávidí jejího otce krále, který ovládl jejich klan. Oraya je napůl člověk, zrovna tak Raihn je proměněný upír z člověka. Každý má jiné schopnosti v boji. Orava ani o všech svých schopnostech a magii neví. Jejich zkoušky a boje jsou nádherně popsané, úplně slyším švist mečů, cítím kouř a jejich bolest. Nejvíce mi sedlo, jak je příběh napsaný. Občas se v těchto knihách ztrácím, dohledávám informace, názvy, zkratky, mapy. Tady to vše je také, ale nemusela jsem se k ničemu vracet. Jen si užít čtení. Jen ten konec jsem tak nějak odhadla. Nebo jen doufala, že takový bude? :)

    Kniha, CooBoo, 2024, 9788076619111

  • 5 z 5 hvězdiček Sofča knihomolka registrovaný uživatel

    Jedna z nejlepších knih které jsem kdy četla. Miluju, miluju to jak je Oraya silná, zároveň ale citlivá a odvážná. Raihnova láska a odhodlanost je obdivuhodná. Vincent... No, Vincent mě na konci rozbrečel... Vedlejší postavu Mische jsem si oblíbila. Kejary samo o sobě je skutečně s nápadem podobné Hunger Games (v upíří podobě), ale to mu vůbec neubralo na originalitě a napětí. Celou knihu jsem si neskutečně užila a dát jí pouhé 4/5 by byl zločin. Předtím jsem se vůbec nezajímala o fantasy literaturu a moje předešlé pokusy...no.. Chci tím říct, že nemusíte být kdoví jaký znalec fantasy literatury aby se Vám tahle kniha dostala pod kůži. A mě se tam dostala. Určitě to nebude poslední fantasy kniha kterou přečtu. Autorka skvělě popisovala průběh boje a některé věci byly až neskutečně skutečné. Příběh Vás jednoduše vtáhl. Přečteno jedním dechem. Ohromná kniha

    Kniha, CooBoo, 2024, 9788076619111

  • 5 z 5 hvězdiček Emilie07 Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Moc se mi příběh líbil a těším se na pokračování.

    Kniha, CooBoo, 2024, 9788076619111

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 349 Kč Nápověda
Další knihy autora