Světlo v plameni E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Pravda o Seřině plánu vyšla najevo a narušila křehkou důvěru mezi ní a Nyktem. Teď musí udělat všechno, aby zničila Kolise, falešného krále bohů. Nyktos má ale svůj vlastní plán a Sera si nemůže dovolit zamilovat se do zmučeného prvotního boha smrti. Vzpomínek na jejich společnou rozkoš se ale nelze jen tak zbavit. Když je oba Kolis povolá ke… Přejít na celý popis

Robert Bryndza: Anděl smrti Mrtvý politik i fotbalová hvězda, zmatená Metropolitní policie a stopy vedoucí k sexuální pracovnici. Nový Robert Brynzda je tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pravda o Seřině plánu vyšla najevo a narušila křehkou důvěru mezi ní a Nyktem. Teď musí udělat všechno, aby zničila Kolise, falešného krále bohů. Nyktos má ale svůj vlastní plán a Sera si nemůže dovolit zamilovat se do zmučeného prvotního boha smrti. Vzpomínek na jejich společnou rozkoš se ale nelze jen tak zbavit. Když je oba Kolis povolá ke svému dvoru, objeví se zcela nové riziko. Prvotní síla života v Seře roste a bez Nyktovy lásky své povznesení nepřežije. Čas se krátí. Jak pro ni, tak pro celé říše.

Sdílet 0

série
Žár těla a ohně 2. díl z 2
Další ze série
1. Ve stínu popela
2. Světlo v plameni
kategorie
E-knihy » Beletrie » Young Adult
Nakladatel
Fragment
jazyk
čeština
Počet stran
656
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 70 hodnocení čtenářů

58× 5 hvězdiček 12× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Alisi Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Waw! Tak tohle bylo něco. První půlka se lehce táhla, ale ovšem co následovalo pak, to byla jízda. Spisovatelka je prostě typická svým květnatým popisováním míst, dějů, pocitů. V konečném výsledku vše do sebe zapadne. Opravdu nádherná kniha.

    Kniha, Fragment, 2023, 9788025365687

  • 5 z 5 hvězdiček Silvie Benková registrovaný uživatel

    Od začátku zbožňuju dvojku Nyktos + Serafena. Ti dva si mě naprosto získali. Jakmile tuhle nádhernou knihu otevřete, nudit se určitě nebudete. Moc se mi líbilo, že hned od prvních stránek děj plynul, bez zdlouhavých vysvětlování a připomínání co se událo v minulém díle. Opět je kniha plná různých postav a každá z nich je originální a zajímavá. Je pravda, že ta podobnost se sérií Z krve a popela tu je. Působí to jak kdyby Armentrout psala podle stejného schématu, ale mě to nijak nevadilo. Je tam plno zvratů, které jsem nečekala a slzy mi tekly minimálně třikrát. Jak už jsem psala, Serafenu s Nyktem zbožňuju. Když se zrovna neděla žádná akce moc mě bavilo číst o těch dvou. Jejích výměny názorů jsou plné sarkastických poznámek, několikrát mě to upřímně rozesmálo. Emoce Sery jsem cítila stejně jako Nyktos ❤️‍. Akorát kdyby tam nebylo tolik erotiky... Všeho moc škodí. No ale ten konec....?!! Takhle to skončí?? To bude nekonečné čekání na další díl. Na konci, po přečtení poznámky autorky, mi došlo, že kniha má i poslání. Má pomoct všem bolavým duším, které možná stojí na hraně, aby věděli že v tom nejsou sami...

    Kniha, Fragment, 2023, 9788025365687

  • 5 z 5 hvězdiček Liessa Uživatel aplikace KDčko

    Wow, opět tleskám. Právě jsem dočetla a sedím s pusou otevřenou dokořán. Zamilovala jsem si všechny postavy, ale je pravda, že je jich na mě možná trochu moc s podobnými jmény, takže si je poměrně často pletu. Děj je napínavý, opět plný zvratů a nových informací, které všechno převrátí naruby. V jednu chvíli se vyskytne nová naděje, která ale v zápětí opět zmizí jen aby se za chvíli mohla objevit znovu. Nyktos a Sera jsou vážně úžasní, jdeme už víc do hloubky. Doufám jen, že v dalších dílech se dočkáme i Nyktova pohledu, protože mi to tam zatím chybí. Chci ho poznat víc, vědět co si myslí. Projevuje se tu i jeho shadow daddy stránka, takže pokud doufáte i v nějaké ️️️ scény, nebudete zklamaní. Nemůžu se dočkat dalšího dílu, už aby to bylo.

    Kniha, Fragment, 2023, 9788025365687

  • 5 z 5 hvězdiček Michaela Pírková registrovaný uživatel

    Knížku jsem četla v angličtině a jedním slovem můžu říct: PECKA. Jsem čtenář, nerozebírám každou větu, nehledám logiku, nezajímá mě nedokonalost. Chci se jen objevit ve světě mimo tuhle realitu a to Jenn s přehledem u této serie zvládla a já se do této dimenze dokázala ponořit hned v první kapitole. Miluju tento prequel a troufám si říct, že je mnohem lepší než série Z krve a popela :) Plánuju si ji přečíst i přeloženou a hned na to budu pokračovat anglickým třetím dílem :)

    Kniha, Fragment, 2023, 9788025365687

  • 5 z 5 hvězdiček Emilie07 Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Jedním slovem WOW nedokázala jsem se od knihy odtrhnout. Úplně mě vtáhla. Nemůžu se dočkat pokračování snad bude co nejdříve

    Kniha, Fragment, 2023, 9788025365687

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Soldátová registrovaný uživatel

    První díl této série mě velmi bavil a musela jsem tedy hned přečíst i druhý díl. Kniha se mi četla dobře, ale pomalu nic se tam nevysvětluje. Vynořují se nová tajemství, ale nic se nevyřeší. Doufám tedy,že v dalším díle se vše vysvětlí.

    Kniha, Fragment, 2023, 9788025365687

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta Němcová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Napínavé pokračování..chvilkama jsem se ztrácela v přívalu informací,ale styl psaní a poutavý příběh to bohatě vynahradil.

    Kniha, Fragment, 2023, 9788025365687

  • 5 z 5 hvězdiček KikiKřeč Uživatel aplikace KDčko

    Nejlepší série na světě.

    Kniha, Fragment, 2023, 9788025365687

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak jako první díl, tak tento druhý jsem přečetla jedním vrzem. Nemohla jsem se od toho odtrhnout, protože mě stále zajímalo, co bude dál. Pořád se objevují nové věci, spojitosti a nečekané události, které vás nutí číst dál a dál. Už se těším, až vyjde pokračování, protože to čekání je hrozné.

    E-kniha, Fragment, 2023,

  • 4 z 5 hvězdiček Naděžda Bajtek Zasadilová registrovaný uživatel

    SVĚTLO V PLAMENÍ je druhý díl série ŽÁR TĚLA A OHNĚ. První díl byl naprosto skvělý, zamilovala jsem si jak prostředí, tak postavy. A ani tentokrát nechyběli bohové smrti, prvotní bohyně, polobohové a drakeni. Moc jsem se těšila na pokračování. Většinou druhé díly nejsou hodnoceny nějak vysoko a jsou známé jako vycpávkové díly. Tady to tak je taky, ale vůbec mi to nevadilo. Jennifer L. Armentrout to prostě umí, vyžívá se v omáčkách, ale já jsem ji to snědla i s navijákem. Nechybělo klišé a popisy romantických pasáží - jako: svlékání pohledem, éter v jeho očích, svádění a romantické jiskření, nekontrolovatelná touha. Erotické pasáže byly skvělé a tentokrát autorka nešetřila a bylo jich i docela dost. Vůbec tomu nerozumím a je mi to úplně jedno. ¾ knihy se nic nedělo, ale já to hltala. Bavila jsem se a užívala si každou stránku. Hlavní postavy byli skvělé, Nyktose a Seru jsem si oblíbila a čekala, jak se vše rozmotá. Ale nejvíc TOP pro mě byli malý drakeni – to jsou to tak roztomilí miláčci. Klidně bych si přečetla příběh i o nich, třeba se dočkám, až vyrostou. Věřím, že autorka by to zvládla bravurně. Já jsem tak ráda, že jsem ještě nečetla první sérii autorky a to: Z krve a popela – až mi bude autorčin styl chybět - mám co číst. Teď už mi nezbývá nic jiného než opět čekat na pokračování. Doporučuji!

    Kniha, Fragment, 2023, 9788025365687

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 389 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora