Ranhojička - Královna rebelů

Ranhojička - Královna rebelů

Součástí série: Ranhojička 1. díl z 3

Kniha ( pevná vazba )

Na prodejně

379 Kč s DPH
Běžně 449 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Už deset let přežívá sedmnáctiletá ranhojička Kiva ve věznici Zalindov. Když přivezou těžce nemocnou královnu rebelů, dostane za úkol udržet ji naživu, aby mohla podstoupit trýznivou zkoušku čtyřmi elementy. Pak obdrží Kiva vzkaz od své rodiny: „Nenech ji zemřít. Už jdeme.“ Dívka si uvědomuje, že zkouška by královnu zabila, a tak se nabídne, že… Přejít na celý popis

Lena Kiefer: Westwell: Tíživá lehkost lásky Jejich starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. Oni byli předurčeni k tomu, aby se nenáviděli. Ale proti citům jsou bezmocní. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Už deset let přežívá sedmnáctiletá ranhojička Kiva ve věznici Zalindov. Když přivezou těžce nemocnou královnu rebelů, dostane za úkol udržet ji naživu, aby mohla podstoupit trýznivou zkoušku čtyřmi elementy. Pak obdrží Kiva vzkaz od své rodiny: „Nenech ji zemřít. Už jdeme.“ Dívka si uvědomuje, že zkouška by královnu zabila, a tak se nabídne, že trest podstoupí místo ní. Má ale vůbec nějakou šanci? A jak se k její volbě postaví záhadný nový vězeň Jaren?

Sdílet 0

série
Ranhojička 1. díl z 3
Další ze série
1. Ranhojička - Královna rebelů
2. Ranhojička - Zlatá klec
3. Ranhojička - Zrádci krve
kategorie
Knihy » Beletrie » Young Adult » Fantasy a horory
Nakladatel
Fragment
Rozměr
145 x 205
Vydání
1
isbn
978-80-253-5504-6
Počet stran
416
Původní název
The Prison Healer
datum vydání
27.01.2022
ean
9788025355046
Vazba
pevná vazba
Původní jazyk
angličtina
jazyk
čeština
  • Jana Palkovská Jana Palkovská

    Ranhojička je velmi povedeným startem nové fantasy série a na své si přijdou i fanoušci slow burn romantiky. Překvapí vás nápaditostí, propracovaností i spádem. Ranhojička je prostě a jednoduše příběh, který vás chytne za srdce.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 96 hodnocení čtenářů

75× 5 hvězdiček 19× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Kateřina Vlasáková registrovaný uživatel

    Hodnotila bych 4,5 hvězdičky, přece jenom je to první díl a musím si nechat rezervu, kdyby dvojka nebo trojka byly lepší. Ale bylo to krasné, čtivé, napínavé a nějaká jiskérka lehké romantiky zde taky začíná přeskakovat. Rozhodně jsem ráda, že mám sérii už kompletní doma a do druhého dílu se chci brzy pustit. ♥️

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025355046

  • 5 z 5 hvězdiček Martina Juríková registrovaný uživatel

    Áno, od prvého dielu Ranhojičky som dostala presne, čo som očakávala! Niektoré časti sa čítali ťažko a bolo mi z nich smutno a zároveň doslova zle. Kiva je veľmi sympatická hlavná hrdinka, plná vnútornej sily a odhodlania prežiť (10 rokov ide jednoducho sama za seba). Autorka ponúkla veľmi pútavý príbeh - prostredie väznice/pracovný tábor, v ktorom je každý deň boj o prežitie. Aj moja romantická duša je spokojná, lebo sa rysuje naozaj zaujímavá romantická linka 🥰 Výhradu mám k jemnej predvídateľnosti. Okrem toho musím priznať, že niektoré časti ma možno aj trošku nudili, a tiež mám radšej rozprávanie v ja-forme, lebo tým si vytváram a postavami bližší "vzťah". Napriek tomu som si čítanie vcelku užila. Určite patrí k tomu lepšiemu v tomto žánri. Hodnotím 4,5/5 "Nikdy se neomlouvej, že někoho miluješ. I když to bolí. Hlavně když to bolí.“

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025355046

  • 5 z 5 hvězdiček Nella M. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    V polovině jsem si říkala, že to je docela nuda a měla chuť knihu odložit. Náhlý zvrat mě přesvědčil pokračovat a na konci jsem byla překvapená. Nevím jestli mile nebo nemile. Nevím co si myslet, co čekat dál. Nutně potřebuju pokračování.

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025355046

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Kozáková registrovaný uživatel

    Výborná.

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025355046

  • 4 z 5 hvězdiček Marcela Todorová registrovaný uživatel

    Kniha není špatná, ale vlastně jsem to celou dobu četla jen abych to dočetla. Zajímavá mi bohužel přišla až na konci.

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025355046

  • 5 z 5 hvězdiček Iveta NAVRKALOVÁ registrovaný uživatel

    Jsem naprosto nadšena z cele série, byla jsem skeptická ale od prvního dílu se četla Dobre v druhem díle zacalo výrazně napětí a třetí díl byl od začátku do konce se zatajeným dechem. Naprosto dokonalá série jsem nadšena. Je mi líto, že už je konec.

    E-kniha, Fragment, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza Pleplová registrovaný uživatel

    Tohle. Bylo. Naprosto. Skvělé! Nemám slov, jak moc mě tato kniha bavila! Od samého začátku byla kniha čtivá, plná akce a zvratů! Nechápu proč jsem tento skvost tak dlouho odkládala🙈. Říkala jsem si... Co mi tak asi může nabídnout kniha, která se celá odehrává v nějakém vězení? Odpověď je zcela jasná... Nabídne vám vše po čem vaše srdce touží!🤩 Opravdu jsem neměla velká očekávání a tato kniha mě vyvedla z omylu. Skvělé postavy, hlavní i ty vedlejší, které jsem si velmi oblíbila. Hlavně malý Tipp, ten byl skvělý!🥰 Hlavní hrdinkou je zde Kiva Meridanová, která slouží ve věznici jako ranhojička. Její osobnost se mi velice líbila a byla uvěřitelná. To platí i pro ostatní postavy Jarena, Tippa, Naari a další 🤩 Pokud stále přemýšlíte nad přečtením, neotálejte!🙈 Opravdu stojí za to, ohlasy nelžou. Doporučuji všemi deseti!

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025355046

  • 5 z 5 hvězdiček Magda Lainová registrovaný uživatel

    Příběh pro mne byl nepředvídatelný, což vždy u knihy ocením. Postavy byly příjemné a hezky napsané. Celkově se příběh četl snadno a velmi rychle to uteklo.

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025355046

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Holková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nevěřila jsem, že by poslední stránka s pár větami mohla být taková pecka. Zajímavý svět, zvrat za zvratem a super postavy. Těším se na další díl.

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025355046

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana Hofmanová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Velmi čtivá.

    E-kniha, Fragment, 2022,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 379 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora