Proradná kráska

Autor Katee Robert

E-kniha

Proradná kráska E-kniha

Autor Katee Robert

Součástí série: Temný Olymp 3. díl z 6

E-kniha

  • Ihned ke stažení

289 Kč s DPH
Běžně 319 Kč Nápověda Jsme transparentní

Nikdy nebyla určena nám.V Olympu buď máte moc… nebo jste ovládáni. Achilles Kallis se možná narodil chudý, ale už v dětství si přísahal, že se vyškrábe až do jedovaté elity v centru města. Nyní se otevřela kýžená pozice, kterou může získat každý, kdo bude dostatečně silný. Turnaje se Achilles chce zúčastnit se svým partnerem Patroklem Fotem, aby… Přejít na celý popis

Jednoho dne princeznou Objevte příběh Athanasie, která musí přežít ve světě intrik a nebezpečí, kde ji její vlastní otec touží zničit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nikdy nebyla určena nám.

V Olympu buď máte moc… nebo jste ovládáni. Achilles Kallis se možná narodil chudý, ale už v dětství si přísahal, že se vyškrábe až do jedovaté elity v centru města. Nyní se otevřela kýžená pozice, kterou může získat každý, kdo bude dostatečně silný. Turnaje se Achilles chce zúčastnit se svým partnerem Patroklem Fotem, aby měl dvojnásobnou šanci na vítězství.

Ani jeden z nich nečeká, že se nechvalně proslulá kráska Helena Kasiosová stane součástí hlavní ceny… nebo že v nich svým prvním pohledem zažehne neuchopitelný žár.

Zeus se rozhodl, že Heleně sám určí manžela, ale ona má jiné plány. Vzdor vměšování Třináctky se sama zapíše do soutěže a v podstatě usiluje o svou vlastní ruku. Někteří by ji však raději viděli v hrobě než mezi vládci města. Důvěřovat může jen těm, z nichž nedokáže spustit oči ani ruce – Achillovi a Patroklovi. Může však skutečně věřit, že pro ni chtějí to nejlepší, když je každý ukradený polibek jako bitevní pole?

Sdílet 0

série
Temný Olymp 3. díl z 6
Další ze série
1. Neonoví bohové
2. Jiskřivý idol
3. Proradná kráska
4. Radiant Sin (Defekt)
5. Cruel Seduction
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
344
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.9 z 5 25 hodnocení čtenářů

12× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • aneta registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček

    Nerada si o knížkách zjišťuji něco dopředu nebo čtu recenze, zde to ale myslím byla chyba. Pokud se těšíte na stejnou vlnu emocí, kterou přinesly předchozí díly, zkuste Proradnou krásku nejdřív trochu prolistovat. Tentokrát jde o duhovou erotickou romanci - nic proti, jen to prostě není můj oblíbený typ romantiky, kterou bych si chtěla číst před spaním... Jiskřivý idol mne dostal do kolen, ale tady jsem už na straně 85 věděla, že toto míří naprosto mimo. Takže dílko pocestuje do knihobudky, kde, doufám, udělá radost někomu jinému a v recenzi (si) uděluji (za špatnou volbu) jen jednu hvězdu. .

    Přečíst více
  • Pavla Kudělková registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Nic moc.Moc sexu a málo děje.Nejlepší je 2 kniha Jiskřivý odol. Pavla

    Přečíst více
  • Monika Pospíšilová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Nikdy jsem nepsala recenzi na knížku, ale mám potřebu se Proradné krásky zastat. Jasně romantická linka je jiná, než u předchozích dílů, ale kupodivu mi to vůbec nevadilo a docela jsem tomu propadla. Přečetla jsem jí jedním dechem a jsem upřímně zvědavá na další díly série, protože už to začíná být i o něčem jiném, než tomu bylo doposud.

    Přečíst více
  • Bookswithterez registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Znovu jsem se nachytala na to, že nečtu anotace. Několik desítek stran jsem přemýšlela nad milostným trojúhelníkem Helena - Achilles - Patroklos a pořád jsem se nemohla rozhodnout, kterého z nich by si měla vybrat. A pozor - /SPOILER - proč by si měla vybírat, když je může mít oba? /KONEC. Byla jsem nadšená. Příběh byl napínavý, plný emocí, erotických scén a překvapivých zvratů. Hlavní postavy mě moc bavily a těšila jsem se, že se setkám i s postavami z předchozích dílů, takže paráda❤️. A teď už mi nezbývá než doufat, aby čtvrtý díl série Temný Olymp vyšel v češtině co nejdřív☺️.

    Přečíst více
  • Mária Faltusova registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Keďže mám celú sériu ,tak som sa nevedela dočkať pokračovania.Zaciatok bol pre mňa trochu ťažší ale nakoniec nesklamala.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 289 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora