Poklady klasické české kuchyně

Kniha ( pevná vazba )

Do košíku

411 Kč s DPH
Běžně 459 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Temná komora

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 99 Kč

Temná komora

Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu (přední kuchařská škola v ČR), je také autorem řady kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou a spolu se šéfkuchaři Prakulu (bývalým a současným ) Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořili v knize… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu (přední kuchařská škola v ČR), je také autorem řady kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou a spolu se šéfkuchaři Prakulu (bývalým a současným ) Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořili v knize Poklady klasické české kuchyně soubor bezmála dvouset receptů, připravovaných krok po kroku, včetně české pekařské klasiky, na které spolupracoval s vynikajícm pekařem a také lektorem Prakulu Martinem Hanusem. Předmluvu Vaňkových "POKLADŮ" napsali velcí milovnící a ochránci poctivé české gastronomie kníže Karel Schwarzenberg, šéfkuchař Jaroslav Sapík a Jitka Rákosníková-šéfredaktorka časopisu F.O.O.D. Každý recept je pečlivě popsán a fotograficky zdokumentován, což orientaci v něm i jeho přípravu ještě zjednoduší. Pro recepty sáhl autor do skutečně klasické české kuchyně, jakou vařily naše babičky - název tady skutečně nelže, jde o opravdové poklady! Od poctivé hovězí polévky, přes huspeninu, škvarky, utopence, řízek s bramborovym salátem, koprovku, rajskou, svíčkovou, šípkovou, tatarák, jehněčí, vepřové, telecí, vnitřnosti, drůbež, divočinu, ryby, krupicovou kaši, koláče až po vanoční cukroví. Recepty najdeme v nové knize Poklady klasické české kuchyně jak složitější, tak zcela základní včetně velmi zdařile zpracovaných tipů, všechny jsou ale zpracovány pečlivě a přehledně tak, aby byly čitelné a hlavně proveditelné doslova pro každého. Po dlouhé době je tady nová příručka, která si mezi klasickými českými kuchařkami bezpochyby najde své čelní místo. "Poklady" musíte mít!

Sdílet 0

Nakladatel
Prakul Production
Rozměr
220 x 305 x 28
jazyk
čeština
Počet stran
192
Hmotnost
1000 g
isbn
978-80-87737-60-6
Vazba
pevná vazba
datum vydání
4.05.2022
ean
9788087737606

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 21 hodnocení čtenářů

18× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Skvělé recepty

    Kniha, Prakul Production, 2011, 9788090504806

  • 5 z 5 hvězdiček Kristyna registrovaný uživatel

    Knizka je super - navody jsou lehko pochopitelne a snadno realizovatelne a vysledek je vzdy perfektni! Doporucuji i Klenoty klasicke evropske kuchyne ze stejne edice.

    Kniha, Prakul Production, 2011, 9788090504806

  • 5 z 5 hvězdiček Andrea registrovaný uživatel

    Nejlepší kuchařka, kterou jsem kdy měla!!!

    Kniha, Prakul Production, 2011, 9788090504806

  • 5 z 5 hvězdiček Josefin registrovaný uživatel

    Naprosto skvělá kuchařka, jedna z nejlepších v mé knihovně. Recepty jsou napsány přehledně a srozumitelně, zvládne je i začátečník. Děkuji pane Vaňku :).

    Kniha, Prakul Production, 2011, 9788090504806

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta Švehlová registrovaný uživatel

    Jedna z nejlepších kuchařek, co znám a mám. Je tam detailní popis, spousta věcí nafocena. Podle kuchařek Prakulu se dá opravdu uvařit.

    Kniha, Prakul Production, 2011, 9788090504806

  • 5 z 5 hvězdiček Denisa Hofírková registrovaný uživatel

    Skvělá kuchařka s klasickými českými recepty, které jsou snadno pochopitelné i pro začátečníka. Doporučuji :)

    Kniha, Prakul Production, 2011, 9788090504806

  • 5 z 5 hvězdiček Martin registrovaný uživatel

    Tuto kuchařku doporučuji.je skvěla,přehledna.určena pro každeho. recepty jsou dokonale-jak popis,fotografie,rady atd

    Kniha, Prakul Production, 2011, 9788090504806

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Vasková registrovaný uživatel

    Má první kniha od pana Vaňka! Často podle ní vařím a co recept, to lahoda pro chuťové buňky :)

    Kniha, Prakul Production, 2011, 9788090504806

  • 5 z 5 hvězdiček Bozkobob registrovaný uživatel

    Klenot mezi českými kuchařkami. Tu by každý měl mít doma. Gastronomická bible

    Kniha, Prakul Production, 2011, 9788090504806

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Tato kuchařka je naprosto perfektní pro někoho kdo se učí vařit. Recepty jsou napsané krok za krokem, takže je zvládne opravdu i začátečník. Líbí se mi, že na konci každého receptu jsou rady a ty fotografie? Paráda.

    Kniha, Prakul Production, 2011, 9788090504806

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 411 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora