4.6 z 5 hvězdiček
pevná vazba609 Kč
Běžně 699 Kč
Kniha ( pevná vazba )
411 Kč s DPH
Běžně 459 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Bylo 3. listopadu 2011 a na pultech knihkupectví se objevila první publikace našeho vydavatelství, první vydání kuchařky Poklady klasické české kuchyně aneb jak to ta babička tenkrát vařila. Všech 6 000 kusů bylo do Vánoc téměř vyprodáno. S dojetím, hrdostí a pokorou uvádíme, že naše kniha klasických domácích receptů již nalezla své místo na… Přejít na celý popis
Jestli něco fanoušci drsné, surové a syrové mangy Brutal potřebují, tak je to její spin-off série Trace! Více informací
Bylo 3. listopadu 2011 a na pultech knihkupectví se objevila první publikace našeho vydavatelství, první vydání kuchařky Poklady klasické české kuchyně aneb jak to ta babička tenkrát vařila. Všech 6 000 kusů bylo do Vánoc téměř vyprodáno.
S dojetím, hrdostí a pokorou uvádíme, že naše kniha klasických domácích receptů již nalezla své místo na poličkách více než 200 000 domácností všech kontinentů.
Tímto novým vydáním, které jsme až na pár drobností záměrně neupravovali, vycházíme vstříc všem, kterým ve sbírce „bílé řady Vaňkových kuchařek“ chybí ta první – Poklady klasické české kuchyně.
4.9 z 5 21 hodnocení čtenářů
18× 5 hvězdiček 1× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
4 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel
Skvělé recepty
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2012, 9788090504806
5 z 5 hvězdiček Kristyna registrovaný uživatel
Knizka je super - navody jsou lehko pochopitelne a snadno realizovatelne a vysledek je vzdy perfektni! Doporucuji i Klenoty klasicke evropske kuchyne ze stejne edice.
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2012, 9788090504806
5 z 5 hvězdiček Andrea registrovaný uživatel
Nejlepší kuchařka, kterou jsem kdy měla!!!
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2012, 9788090504806
5 z 5 hvězdiček Josefin registrovaný uživatel
Naprosto skvělá kuchařka, jedna z nejlepších v mé knihovně. Recepty jsou napsány přehledně a srozumitelně, zvládne je i začátečník. Děkuji pane Vaňku :).
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2012, 9788090504806
5 z 5 hvězdiček Markéta Švehlová registrovaný uživatel
Jedna z nejlepších kuchařek, co znám a mám. Je tam detailní popis, spousta věcí nafocena. Podle kuchařek Prakulu se dá opravdu uvařit.
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2012, 9788090504806
5 z 5 hvězdiček Denisa Hofírková registrovaný uživatel
Skvělá kuchařka s klasickými českými recepty, které jsou snadno pochopitelné i pro začátečníka. Doporučuji :)
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2012, 9788090504806
5 z 5 hvězdiček Martin registrovaný uživatel
Tuto kuchařku doporučuji.je skvěla,přehledna.určena pro každeho. recepty jsou dokonale-jak popis,fotografie,rady atd
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2012, 9788090504806
5 z 5 hvězdiček Veronika Vasková registrovaný uživatel
Má první kniha od pana Vaňka! Často podle ní vařím a co recept, to lahoda pro chuťové buňky :)
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2012, 9788090504806
5 z 5 hvězdiček Bozkobob registrovaný uživatel
Klenot mezi českými kuchařkami. Tu by každý měl mít doma. Gastronomická bible
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2012, 9788090504806
5 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel
Tato kuchařka je naprosto perfektní pro někoho kdo se učí vařit. Recepty jsou napsané krok za krokem, takže je zvládne opravdu i začátečník. Líbí se mi, že na konci každého receptu jsou rady a ty fotografie? Paráda.
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2012, 9788090504806
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.