Poklady klasické české kuchyně

Kniha ( pevná vazba )

Do košíku

411 Kč s DPH
Běžně 459 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Bylo 3. listopadu 2011 a na pultech knihkupectví se objevila první publikace našeho vydavatelství, první vydání kuchařky Poklady klasické české kuchyně aneb jak to ta babička tenkrát vařila. Všech 6 000 kusů bylo do Vánoc téměř vyprodáno. S dojetím, hrdostí a pokorou uvádíme, že naše kniha klasických domácích receptů již nalezla své místo na… Přejít na celý popis

Trace: Vzpomínky forenzního specialisty Jestli něco fanoušci drsné, surové a syrové mangy Brutal potřebují, tak je to její spin-off série Trace! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Bylo 3. listopadu 2011 a na pultech knihkupectví se objevila první publikace našeho vydavatelství, první vydání kuchařky Poklady klasické české kuchyně aneb jak to ta babička tenkrát vařila. Všech 6 000 kusů bylo do Vánoc téměř vyprodáno.

S dojetím, hrdostí a pokorou uvádíme, že naše kniha klasických domácích receptů již nalezla své místo na poličkách více než 200 000 domácností všech kontinentů.

Tímto novým vydáním, které jsme až na pár drobností záměrně neupravovali, vycházíme vstříc všem, kterým ve sbírce „bílé řady Vaňkových kuchařek“ chybí ta první – Poklady klasické české kuchyně.

Sdílet 0

Nakladatel
Prakul Production
Rozměr
220 x 310 x 28
jazyk
čeština
Počet stran
192
Hmotnost
1000 g
isbn
978-80-87737-67-5
Vazba
pevná vazba
datum vydání
4.05.2023
ean
9788087737675

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 21 hodnocení čtenářů

18× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Skvělé recepty

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2012, 9788090504806

  • 5 z 5 hvězdiček Kristyna registrovaný uživatel

    Knizka je super - navody jsou lehko pochopitelne a snadno realizovatelne a vysledek je vzdy perfektni! Doporucuji i Klenoty klasicke evropske kuchyne ze stejne edice.

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2012, 9788090504806

  • 5 z 5 hvězdiček Andrea registrovaný uživatel

    Nejlepší kuchařka, kterou jsem kdy měla!!!

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2012, 9788090504806

  • 5 z 5 hvězdiček Josefin registrovaný uživatel

    Naprosto skvělá kuchařka, jedna z nejlepších v mé knihovně. Recepty jsou napsány přehledně a srozumitelně, zvládne je i začátečník. Děkuji pane Vaňku :).

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2012, 9788090504806

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta Švehlová registrovaný uživatel

    Jedna z nejlepších kuchařek, co znám a mám. Je tam detailní popis, spousta věcí nafocena. Podle kuchařek Prakulu se dá opravdu uvařit.

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2012, 9788090504806

  • 5 z 5 hvězdiček Denisa Hofírková registrovaný uživatel

    Skvělá kuchařka s klasickými českými recepty, které jsou snadno pochopitelné i pro začátečníka. Doporučuji :)

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2012, 9788090504806

  • 5 z 5 hvězdiček Martin registrovaný uživatel

    Tuto kuchařku doporučuji.je skvěla,přehledna.určena pro každeho. recepty jsou dokonale-jak popis,fotografie,rady atd

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2012, 9788090504806

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Vasková registrovaný uživatel

    Má první kniha od pana Vaňka! Často podle ní vařím a co recept, to lahoda pro chuťové buňky :)

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2012, 9788090504806

  • 5 z 5 hvězdiček Bozkobob registrovaný uživatel

    Klenot mezi českými kuchařkami. Tu by každý měl mít doma. Gastronomická bible

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2012, 9788090504806

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Tato kuchařka je naprosto perfektní pro někoho kdo se učí vařit. Recepty jsou napsané krok za krokem, takže je zvládne opravdu i začátečník. Líbí se mi, že na konci každého receptu jsou rady a ty fotografie? Paráda.

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2012, 9788090504806

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 411 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora