Kulinárium Zdeněk Pohlreich

Kulinárium - Zdeněk Pohlreich Sleva 52

Kniha

Do košíku

447 Kč s DPH
Ušetříte 52 Kč Běžně 499 Kč

Kulinárium Zdeňka Pohlreicha je kniha, která měla vzniknout už dávno. Říká se, že vaření je forma umění, ale pravda to určitě není. Jde o řemeslo, které si může osvojit v podstatě kdokoli, kdo má dostatek zdravého selského rozumu a trpělivosti se naučit základní postupy a potom je aplikovat. V této kuchařce Zdeněk… Přejít na celý popis

Totální sezona Zavzpomínejte na TOTÁLN! SEZONU SK Slavia Praha díky knižní podobě dokumentárního seriálu plné fotografií a rozhovorů. Více informací

Popis

Kulinárium Zdeňka Pohlreicha je kniha, která měla vzniknout už dávno. Říká se, že vaření je forma umění, ale pravda to určitě není. Jde o řemeslo, které si může osvojit v podstatě kdokoli, kdo má dostatek zdravého selského rozumu a trpělivosti se naučit základní postupy a potom je aplikovat. V této kuchařce Zdeněk Pohlreich přehledně vysvětluje všechny metody tepelných úprav a demonstruje je na nápaditých receptech, které bezpečně zaujmou. „O receptech vaření není,“ říká Zdeněk Pohlreich. „Celý vtip je v tom, že jakmile ovládnete pravidla, už se jen zajímáte o nabídku matky přírody, kterou zpracujete tím nejlepším možným způsobem.“ Chcete být kuchaři, kteří nejen umějí dobře vařit, ale hlavně vědí, co se v jejich pánvi nebo hrnci děje, a umějí si poradit za všech okolností? Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vás taji kuchařských metod s nadhledem provede. Jakmile je totiž zvládnete, bude ve vaší kuchyni lehkost, komfort a více prostoru pro kreativitu a dokonalé provedení pokrmu. Kulinárium obsahuje 17 metodik, 100 receptů s lákavými fotografiemi jídel a osobité ilustrace od Josefa Blechy a Lukáše Hudce.

Sdílet 0

Nakladatel
Sevruga
datum vydání
23.10.2017
isbn
978-80-906893-0-5
ean
9788090689305
Jazyk
čeština
Počet stran
280
Vazba
Knihy - vázané

Bestseller v knihy Dobrovský

5074. v e-shopu | 3304. minulý týden | 10. nejlepší dosažené 31.12.2017

4. v Zdeněk Pohlreich | 4. minulý týden | 4. nejlepší dosažené 27.05.2020

Hodnocení čtenářů

3.5 z 5 14 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

  • 1 z 5 hvězdiček Anonym

    Už bych si jí nekoupila.Poloprázdné stránky.Nic nového jsem se nedozvěděla.

    Kniha, Sevruga, 2017, 9788090689305

  • 5 z 5 hvězdiček Jan Synáč

    Perfektní, dozvěděl jsem se spoustu nového z oblasti, o které jsem se domníval, že vím vcelku dost.Z knihy se poučí nejen laici, ale i profesionálové.

    Kniha, Sevruga, 2017, 9788090689305

  • 3 z 5 hvězdiček ricous

    Pro mne velké zklamání. Vařím často a rád, přesto je tato kuchařka určena spíše "odborně zasvěceným", než "široké veřejnosti". Je to takový knižní Masrechef - spoustě výrazů nerozumíte, ale rádi se na to koukáte. Bohužel 70% jídel nikdy vařit nebudu. Škoda, příště holt Vaněk a Prakul.

    Kniha, Sevruga, 2017, 9788090689305

  • 2 z 5 hvězdiček Zdeněk

    Zklamání....nedoporučuji

    Kniha, Sevruga, 2017, 9788090689305

  • 1 z 5 hvězdiček Zdeněk Vodrážka

    Působí dojmem, že je dělaná na kšeft

    Kniha, Sevruga, 2017, 9788090689305

  • 5 z 5 hvězdiček Face Bůček

    Velice povedena kniha plna zajímavých receptu, nádherné fotografie a ilustrace. Rad se učím nové věci a tato kniha je přesně to co jsem potřeboval. Jen tak dal!

    Kniha, Sevruga, 2017, 9788090689305

  • 5 z 5 hvězdiček Zdeněk Stodola

    Je to kuchařka tak jsem ji nečetl celou ale zvěřinové ragü podle ní bylo výtečné‼️

    Kniha, Sevruga, 2017, 9788090689305

Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora