French Patisserie: Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
French Patisserie: Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts - École Ferrandi,Rina Nurra Nedostupné

French Patisserie: Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Ferrandi, the French School of Culinary Arts in Paris—dubbed “the Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper­—is the ultimate pastry-making reference. From flaky croissants to paper-thin mille-feuille, and from the chestnut cream–filled Paris-Brest to festive yule logs, this comprehensive book leads aspiring pastry chefs through every step—from… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Ferrandi, the French School of Culinary Arts in Paris—dubbed “the Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper­—is the ultimate pastry-making reference. From flaky croissants to paper-thin mille-feuille, and from the chestnut cream–filled Paris-Brest to festive yule logs, this comprehensive book leads aspiring pastry chefs through every step—from basic techniques to Michelin-level desserts. Featuring advice on how to equip your kitchen, and the essential doughs, fillings, and decorations, the book covers everything from quick desserts to holiday specialties and from ice creams and sorbets to chocolates.Ferrandi, an internationally renowned professional culinary school, offers an intensive course in the art of French pastry making. Written by the school’s experienced teaching team of master pâtissiers and adapted for the home chef, this fully illustrated cookbook provides all of the fundamental techniques and recipes that form the building blocks of the illustrious French dessert tradition, explained step by step in text and images. Practical information is presented in tables, diagrams, and sidebars for handy reference. Easy-to-follow recipes are graded for level of difficulty, allowing readers to develop their skills over time.Whether you are an amateur home chef or an experienced pâtissier, this patisserie bible provides everything you need to master French pastry making.

Sdílet 0

Nakladatel
Flammarion
Rozměr
241 x 305 x 59
datum vydání
1.11.2017
ean
9782080203182
Počet stran
656
Hmotnost
4000 g
jazyk
angličtina
Vazba
pevná vazba
Vydání
1
isbn
978-2-08-020318-2

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda