0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení V pondělí 15. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
840 Kč s DPH
Jsme transparentní
‘Packed with everything I love! Such a clever and beautiful book’ Benjamina Ebuehi''An impressive baking resource for every occasion'' Belfast Telegraph''A really, really gorgeous book'' Georgie Hayden, Sunday Brunch‘Masterfully captures the art of baking’ @foodbyremi''Absolutely beautiful'' Edd Kimber‘Such a joy’ Mark DiaconoEver… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Crumbs
-
Novinka The Official Harry Potter Baking Book
-
Dinner
-
The Asian Pantry
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
Vegetables: The Indian Way
-
Ottolenghi COMFORT
-
Paradiso
-
Italian American Forever
-
At My Italian Table
-
Sobremesa
-
Padella
-
Ottolenghi FLAVOUR
-
How to Eat Chocolate
-
The Glucose Goddess Method
-
World Atlas of Coffee
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
The Silver Spoon
-
Meat, Poultry & Game
-
Amarone and the Fine Wines of Verona
-
Café Cecilia Cookbook
-
Adriatico
-
The Silver Spoon Pasta
-
Italy by Ingredient
‘Packed with everything I love! Such a clever and beautiful book’ Benjamina Ebuehi''An impressive baking resource for every occasion'' Belfast Telegraph''A really, really gorgeous book'' Georgie Hayden, Sunday Brunch‘Masterfully captures the art of baking’ @foodbyremi''Absolutely beautiful'' Edd Kimber‘Such a joy’ Mark DiaconoEver wondered how to make a dessert extra delicious? Look no further.
In this book, Alexina Anatole, MasterChef finalist and author of Bitter, guides you through unlocking the secrets of sweetness.Journeying through 10 shades of sweetness – including brown sugar, strawberries, peaches, honey, vanilla and bananas – Alexina reveals the tempting results that can be achieved by balancing flavour, texture and temperature.With twists on the classics and exciting new creations, these 80 recipes offer comfort while also delivering bold, exciting flavours. Whether you love desserts or believe that you’re ‘not a dessert person’, this inspiring cookbook is guaranteed to delight all.Discover recipes for all occasions and palates, such as:Banoffee Coffee Sundae • Milky Bar Basque Cheesecake • Mango, Coconut + Lime Celebration Cake • Matcha Tiramisu • Sticky Figgy Pudding • Pear Sorbet with Frozen Roquefort • The Neo Neapolitan • Peach Melba Galette • Terrazzo Cookies
- Nakladatel
- Vintage Publishing
- Rozměr
- 254 x 195 x 27
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 240
- Hmotnost
- 1096 g
- isbn
- 978-1-5291-9313-8
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 13.02.2025
- ean
- 9781529193138
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE