0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení Ve čtvrtek 18. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
840 Kč s DPH
Jsme transparentní
‘Packed with everything I love! Such a clever and beautiful book’ Benjamina Ebuehi''An impressive baking resource for every occasion'' Belfast Telegraph''A really, really gorgeous book'' Georgie Hayden, Sunday Brunch‘Masterfully captures the art of baking’ @foodbyremi''Absolutely beautiful'' Edd Kimber‘Such a joy’ Mark DiaconoEver… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Crumbs
-
Novinka Sweet Venom
-
Dinner
-
The Asian Pantry
-
Italian American Forever
-
Ottolenghi COMFORT
-
Padella
-
At My Italian Table
-
Sobremesa
-
Ottolenghi FLAVOUR
-
Vegetables: The Indian Way
-
Paradiso
-
The Glucose Goddess Method
-
How to Eat Chocolate
-
Glucose Revolution
-
Novinka Whiskypedia (New and Updated Edition)
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Sabzi
-
Adriatico
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
World Atlas of Coffee
‘Packed with everything I love! Such a clever and beautiful book’ Benjamina Ebuehi''An impressive baking resource for every occasion'' Belfast Telegraph''A really, really gorgeous book'' Georgie Hayden, Sunday Brunch‘Masterfully captures the art of baking’ @foodbyremi''Absolutely beautiful'' Edd Kimber‘Such a joy’ Mark DiaconoEver wondered how to make a dessert extra delicious? Look no further.
In this book, Alexina Anatole, MasterChef finalist and author of Bitter, guides you through unlocking the secrets of sweetness.Journeying through 10 shades of sweetness – including brown sugar, strawberries, peaches, honey, vanilla and bananas – Alexina reveals the tempting results that can be achieved by balancing flavour, texture and temperature.With twists on the classics and exciting new creations, these 80 recipes offer comfort while also delivering bold, exciting flavours. Whether you love desserts or believe that you’re ‘not a dessert person’, this inspiring cookbook is guaranteed to delight all.Discover recipes for all occasions and palates, such as:Banoffee Coffee Sundae • Milky Bar Basque Cheesecake • Mango, Coconut + Lime Celebration Cake • Matcha Tiramisu • Sticky Figgy Pudding • Pear Sorbet with Frozen Roquefort • The Neo Neapolitan • Peach Melba Galette • Terrazzo Cookies
- Nakladatel
- Vintage Publishing
- Rozměr
- 254 x 195 x 27
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 240
- Hmotnost
- 1096 g
- isbn
- 978-1-5291-9313-8
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 13.02.2025
- ean
- 9781529193138
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE