0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení Ve čtvrtek 18. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
858 Kč s DPH
Jsme transparentní
Travel across Italy’s regions through food and discover the best of its produce and dishes. For centuries, Italy has cultivated some of the world’s finest produce, from plump tomatoes to nutty parmesan and velvety wine. It’s a country that revolves around mealtimes, and no visit is complete without experiencing these culinary traditions.… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Adriatico
-
Old Prague Cookbook
-
Bestseller Deník malého poseroutky 20: Párty století
-
Lonely Planet Epic Van Trips of Europe
-
The Silver Spoon Pasta
-
Sobremesa
-
Paradiso
-
Padella
-
Meat, Poultry & Game
-
Vegetables: The Indian Way
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Crarter's Kitchen
-
Amarone and the Fine Wines of Verona
-
Italy by Ingredient
-
NYT. 36 Hours. World. 150 Cities from Abu Dhabi to Zurich
-
The Bucket List
-
Italian American Forever
-
WFLP USA LP´S Best of 3rd edition
-
The Bucket List: Wildlife: 1,000 Beautiful Places to See Animals, Birds, and Fish
-
Moonlight Express
-
DK New Zealand
-
Walt Disney’s Disneyland
-
Wanderlust Nordics
-
Novinka The Spirit of Saab
Travel across Italy’s regions through food and discover the best of its produce and dishes.
For centuries, Italy has cultivated some of the world’s finest produce, from plump tomatoes to nutty parmesan and velvety wine. It’s a country that revolves around mealtimes, and no visit is complete without experiencing these culinary traditions.
Mangia guides readers through Italy’s 20 regions, sharing the cuisine that defines each. Learn about food histories and produce, discover what dishes to try (along with what drinks to pair them with), learn about culinary festivals and experiences, and cook an iconic recipe from each region.
Readers don’t have to travel to the boot to try its food, though: Every chapter includes a recipe for readers to experience a bite of Italy in their own kitchens, written by chefs who run some of the world’s best kitchens. In Italy, it’s all about la dolce vita, and there’s nothing that captures that better than a table full of food.
- kategorie
-
Knihy »
Cizojazyčná literatura »
English literature »
Nonfiction »
Food & Drinks
Knihy » Cizojazyčná literatura » English literature » Nonfiction » Travel
- Nakladatel
- Smith Street Books
- Rozměr
- 170 x 220
- isbn
- 978-1-922754-89-9
- Počet stran
- 240
- datum vydání
- 13.03.2025
- ean
- 9781922754899
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE