0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení Ve středu 10. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
1 155 Kč s DPH
Jsme transparentní
When Denis Cotter opened Paradiso in Cork City in 1993, he wanted to create an exciting, modern, vegetable-based cuisine. The restaurant soon gained local and international recognition for its ground-breaking, flavour-driven food, and its dedication to local and seasonal produce was ahead of its time. Paradiso continued to evolve over the… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Crumbs
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
The Asian Pantry
-
Paradise Lost
-
Ottolenghi FLAVOUR
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
-
Old Prague Cookbook
-
Italy by Ingredient
-
Adriatico
-
This Side of Paradise
-
Café Cecilia Cookbook
-
Paradise Garden
-
Vegetables: The Indian Way
-
The Silver Spoon Pasta
-
Padella
-
Rice, Miso Soup, Pickles
-
Meat, Poultry & Game
-
Dinner
-
Ottolenghi COMFORT
-
Amarone and the Fine Wines of Verona
-
Sweet
-
How to Eat Chocolate
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
When Denis Cotter opened Paradiso in Cork City in 1993, he wanted to create an exciting, modern, vegetable-based cuisine. The restaurant soon gained local and international recognition for its ground-breaking, flavour-driven food, and its dedication to local and seasonal produce was ahead of its time. Paradiso continued to evolve over the decades, becoming a much-loved part of Cork's food culture and remaining at the forefront of creative vegetable cooking.
Along the way, a unique cuisine came into being, a style of cooking that grew into something that remains identifiably Paradiso. This new book captures the essence of Paradiso now, with just a nod to the past and an eye on the future. It is a collection of new and evolved recipes, presented in a way that reflects how the dishes are prepared and served in the restaurant.
And there is a comprehensive section that will teach you how to make the core elements that are the building blocks of the kitchen, the things that deliver concentrated flavours and textures. With these building blocks, you will be able to bring a touch of Paradiso to everything you cook.
- Nakladatel
- Nine Bean Rows Books
- Rozměr
- 180 x 250 x 27
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 224
- Hmotnost
- 906 g
- isbn
- 978-1-73921-050-2
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 28.09.2023
- ean
- 9781739210502
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE