Ve tvých snech E-kniha
Ve tvých snech - Kristan Higginsová Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Emmaline Nealová nutně potřebuje rande. Stačí jedno rande – aby zvládla svatbu exsnoubence a nezbláznila se. Ovšem v Manningsportu není moc velký výběr. Co byste také čekali při populaci 715 obyvatel. Vlastně tu je jedna možnost: místní hrdina a lamač ženských srdcí Jack Holland. Ovšem měl by Jack zájem o ženu, jako je Emmaline? Když ale svatební… Přejít na celý popis

J. T. Geissinger: Nádherně krutý Pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Emmaline Nealová nutně potřebuje rande. Stačí jedno rande – aby zvládla svatbu exsnoubence a nezbláznila se. Ovšem v Manningsportu není moc velký výběr. Co byste také čekali při populaci 715 obyvatel. Vlastně tu je jedna možnost: místní hrdina a lamač ženských srdcí Jack Holland. Ovšem měl by Jack zájem o ženu, jako je Emmaline? Když ale svatební přípravy naberou nečekaný obrat, uvědomí si Emmaline, že to byl bláznivý nápad. Jack je příliš hezký, příliš populární… Proč tedy ale jen s ní mluví o svých nejhlubších pocitech? Proč jenom jí se svěřuje? Pokud chce Emmaline získat svého muže snů, musí v něj začít věřit.

Sdílet 0

Nakladatel
Ikar CZ
jazyk
čeština
Počet stran
424
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Alexandra Šipošová registrovaný uživatel

    Ú nás v slovenskom jazyku sú preložené len dve časti. Ženíchov svedok a Manželstvo z rozumu. V českom jazyku ju majú ako 4 dielňu sériu. Ja som prečítala prvé dve a kúpila rovno štvrtú časť. Tretiu som totiž nezohnala. Napriek tomu som sa z radosťou pustila do voľného pokračovania a myslím si, že mi vôbec nevadilo vynechanie jednej časti. Tu sa trošku zmenilo prostredie za zimu a sneh. Vinice nadobudli krásne čaro. No, čo tak sa počas deja prejsť do horúceho a slnkom zaliateho Malibu? Čo poviete na policajtku ako hlavnú hrdinku? Emmeline je teda silný typ ženy, ktorý sa fakt, že... neserie. Presne tak! Od začiatku až po koniec jej dali úplne iný charakter, na aký som zvyknutá a to sa mi fakt páčilo. Ona totiž bola taký, až na povrchu priam chlapský typ. Vo vnútri mala, ale svoje ženské ja. Joj. Páčilo sa mi to. Proste som našla v tomto deji ľahkosť, ktorú potrebujem. Jack bol... milý. Žiadny borec. Proste bol milý a láskavý. No, aj dobrý čin môže spôsobiť traumu.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024938394

  • 5 z 5 hvězdiček Olga Burdová registrovaný uživatel

    Od této autorky miluju všechny knihy

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024938394

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel

    Ze začátku mi dělal problém s jmény, bylo jich najednou nějak moc a ztrácela jsem se v tom, no možná je to i tím, že jsem nečetla předchozí díly? No v každém případě se to rozplétalo a pomalu jsem si dávala dohromady kdo s kým kam patří. No o Jackovi bych řekla, že ač byl bývalý mariňák, byl sladce hodný, že snad žádná nechce až tak hodného chlapa. Musí mít jiskru a malé rebelství , aby vztah nebyl nudný. Na druhou stranu se Em postarala aby to až tak nudné nebylo. Jinak tak početná rodina by vydala asi tak na patnáct dílů....no necháme se překvapit.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024938394

  • 3 z 5 hvězdiček Siegrid registrovaný uživatel

    Kniha neurazí, není sice tou, která by se četla asi víckrát, ale najdete tam emoce a jednání, která jsou vám pochopitelná a sympatická. Bylo to moje první setkání s touto autorkou a ještě bych si zkusila přečíst i jinou.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024938394

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda