Můj klenot E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

49 Kč s DPH
Běžně 254 Kč Nápověda Jsme transparentní Nejnižší cena před akcí: 178 Kč

Nepřehlédněte! Tento produkt je zařazen do Akce BLACK FRIDAY. Erotické čtení

Mám VŠECHNY ty správný přednosti. Vzhled, mozek, svoje vlastní peníze a velkýho ptáka. Možná si myslíte, že jsem kretén. Zním tak, že? Jsem pekelně sexy, královsky bohatej, zatraceně chytrej a mám kládu jako kůň. Hádejte co! Můj příběh jste ještě neslyšeli. Jasně, mohl bych být playboy, jak mě nazývá newyorskej bulvár. Ale já jsem playboy, kterej… Přejít na celý popis

Lena Kiefer: Westwell: Tíživá lehkost lásky Jejich starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. Oni byli předurčeni k tomu, aby se nenáviděli. Ale proti citům jsou bezmocní. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Mám VŠECHNY ty správný přednosti. Vzhled, mozek, svoje vlastní peníze a velkýho ptáka. Možná si myslíte, že jsem kretén. Zním tak, že? Jsem pekelně sexy, královsky bohatej, zatraceně chytrej a mám kládu jako kůň.

Hádejte co! Můj příběh jste ještě neslyšeli. Jasně, mohl bych být playboy, jak mě nazývá newyorskej bulvár. Ale já jsem playboy, kterej je náhodou i bezva chlap. Takže jsem vlastně jedinečnej. Jedinej problém je, že táta potřebuje, abych trochu přibrzdil. Ve městě jsou konzervativní investoři, kteří chtějí koupit jeho hlavní klenotnictví na Pátý avenue, a tak potřebuje nejen, abych zapnul poklopec, ale taky abych se trochu choval jako někdo, kdo už se chystá usadit.

V pohodě. Pro tátu to můžu udělat. Koneckonců, to jemu vděčím za svůj klenot. Takže požádám svou nejlepší kamarádku a obchodní partnerku, aby byla následující týden mojí snoubenkou. Charlotte do toho jde. Má svoje vlastní důvody, proč říct ano.

A velice záhy všechno tohle předstírání na veřejnosti vede k naprosto žádnýmu předstírání v ložnici. Protože prostě nemůže předstírat ty orgasmický výkřiky, který zkroutí prsty na nohách a tříští okenní tabulky – výkřiky, který vydává, když ji v peřinách dostávám do novejch výšin. A já nemůžu předstírat, že k ní necítím nic skutečnýho. Do čeho jsem se to sakra s tímhle… velkým klenotem dostal?

Sdílet 0

Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
264
datum vydání
1.01.2022
  • Adriana Šťastná Adriana Šťastná

    Erotický román, u kterého se neskutečně pobavíte od začátku do konce. Jestli je na této knize něco, co stojí za zmínku, tak je to především její skvělý překlad. Díky mnoha přečteným knížkám s nádechem erotiky se čas od času setkávám s tím, že některé slovní obraty nejsou příliš dobré a často to spíše kazí dojem z celé knížky. Tady to ale určitě neplatí. Spencer je totiž na první pohled neskutečný sympaťák, který se řídí heslem „co na srdci, to na jazyku“ a tak si vás hned na začátku během pár stránek podmaní.

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 88 hodnocení čtenářů

47× 5 hvězdiček 27× 4 hvězdičky 12× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 1.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Miloslava Kelišová registrovaný uživatel

    Naprostá bomba. Knihu jsem dočetla na jeden zátah a strašně se mi líbila. Četla se neuvěřitelně dobře, bylo to i vtipné čtení, nasmála jsem se. Určitě doporučuji pro někoho, kdo se chce odreagovat a zároveň hledá nějakou romantiku s dobrým příběhem.

    Kniha, Red, 2022, 9788027701254

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Přečetla jsem za jeden den. Nemohla jsem se odtrhnout

    Kniha, Red, 2022, 9788027701254

  • 5 z 5 hvězdiček Mira registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Přečetla jsem ji jedním dechem. Doporučuji

    Kniha, Red, 2022, 9788027701254

  • 5 z 5 hvězdiček Jarmila Burkoňová registrovaný uživatel

    Knížku jsem začala dnes číst. Zatím se mi jeví jako dobrá četba. Mohu prohlásit že jí čtu jedním dechem.

    Kniha, Red, 2022, 9788027701254

  • 4 z 5 hvězdiček Tereza Hasenöhrlová registrovaný uživatel

    V tomto nenáročném, skvělém příběhu rozhodně nechybí humor! Tuhle příjemnou a vtipnou jednohubku slupnete jak malinu. :) Pokud jste milovníci Penelope Bloom, tak tahle kniha by se Vám určitě mohla líbit! Za mě skvělá kniha na víkend :)

    Kniha, Red, 2022, 9788027701254

  • 4 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Pokud hledáte vtipnou oddechovku, tak tohle je správná volba. Od začátku jsem se smála. Spencerovi by neuškodilo ubrat trochu na egu. (Nejen kvůli jeho ) Ale byl tak vtipný, že mu to odpouštím. Chtěla bych ho vidět jako dítě na vodítku. Charlotte se mi líbila. Hlavně to, že z ní pravdu dostanete lechtáním. To máme společné. Jinak její ex je slušný blb. Co se týče klenotu. Tak tam je ještě jiný. Nejen ten Spencera. Moc se mi líbilo, jak se sebe nemohli nabažit. Mám ráda knihy, kde je dohodnuté manželství nebo falešné zásnuby. To je tenhle případ. Bohužel mi přišlo, že na to jak dlouho jsou přátelé stačilo dost málo na to, aby po sobě takhle najednou toužili. Nemyslím to špatně. Bylo to boží a úplně jsem to hltala. Jen mi to přišlo rychlé. Ale Bože! Je to fakt strašně moc čtivě psané. Líbilo se mi, když Spencer mluvil sprostě. To ženy dostane si myslím určitě, aniž by si to uvědomovaly. Ani se nenadějete a máte dočteno. Tohle je podle mě další skvělá autorka, kterou budete milovat, pokud máte rádi romantiku a erotiku. V téhle knize je obojí úplně dokonale napsané. Přesto, jak obálka může působit (), tu najdeme nádherný příběh. Už aby byl další díl.

    Kniha, Red, 2022, 9788027701254

  • 4 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Návod jak si věčně leštit své ego, v podobě dlouhé chvály. V podstatě to je skoro v každé kapitole. Příběh nijak nevybočuje z normálu. Jsou dlouholetí kamarádi, co si pomáhají v různých situací, až to jednoho dne přejde v něco víc. Pak už není cesty zpět. Na jeden večer k pobavení to stačí. Víc od toho čekat se nemusí.

    Kniha, Red, 2022, 9788027701254

  • 4 z 5 hvězdiček Teri Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Kniha se krásně četla. Rychle ubíhala. Nebyla až moc sprostá jako u erotických románů i bývá a to se mi líbilo. Dobře přeložená. Super příběh s dobrým koncem. Asi mi tam trochu chybělo nějaké drama, ale jako oddechové čtení na víkend úplně SUPER. Plus je také to, že je kniha psaná z pohledu hl. hrdiny Spencera. Obě postavy Spencer i Charlotte mi přišly sympatické. Knihu mohu určitě doporučit pro ty, co mají rádi romantické komedie.

    E-kniha, Red, 2022,

  • 4 z 5 hvězdiček Barbora Vondroušová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížka se četla skvěle, doslova jsem ji musela mít pořád v ruce.

    Kniha, Red, 2022, 9788027701254

  • 4 z 5 hvězdiček @books_by_dee registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Je to sexy, je to romantický, ale je to taky vtipný. Podobný styl Penelope Bloom. Linku předstíraných vztahů mám ráda, možná dokonce patří k mým nejoblíbenějším. Milovala jsem Spencera a jeho vnitřní monology, to, jak si uvědomoval, že Charlotte má opravdu rád nebo dokonce, že ji miluje. ❤️ Byla to příjemná změna mít POV chlapa. Za mě bylo i super, že co se vztahu týče, tam asi bylo jasné, jak to dopadne. Ale ty vedlejší linky byly takové nepředvídatelné. To, co se stalo k závěru knížky jsem třeba vůbec nečekala. Knížka je velmi čtivá, má super krátký kapitoly a já jí za jeden den přečetla jako nic, až tak moc mě bavila. Ono, když se do čtení podobných knih jde s tím, že od nich nečekáte zázrak, tak vás můžou příjemně překvapit. A to jsem u Klenota docela měla.

    Kniha, Red, 2022, 9788027701254

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Nejnižší prodejní cena 30 dní před začátkem akce: 178 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora