Zpověď kleptomanky
Zpověď kleptomanky - Noiville Florence Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 9 Kč dárek zdarma v hodnotě 329 Kč

Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Valentine de Lestrange je úspěšnou znalkyní současného výtvarného umění. Žije v bezdětném manželství se zámožným bankéřem, který nyní zastává post ministra financí. Je totiž dobrým přítelem nového prezidenta republiky… Valentine vzpomíná na své dětství, kdy se začala bavit drobnými krádežemi. Spisovatelka důmyslně popisuje váhání své hrdinky v… Přejít na celý popis

Satoši Jagisawa: Dny v knihkupectví Morisaki Knihy dokáží vyléčit na stonající srdce i duši... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Valentine de Lestrange je úspěšnou znalkyní současného výtvarného umění. Žije v bezdětném manželství se zámožným bankéřem, který nyní zastává post ministra financí. Je totiž dobrým přítelem nového prezidenta republiky… Valentine vzpomíná na své dětství, kdy se začala bavit drobnými krádežemi. Spisovatelka důmyslně popisuje váhání své hrdinky v obchodech s luxusním zbožím, které by si mohla samozřejmě koupit, ale zcizování věcí jí přináší radost a vzrušení. Nedovede se ovládnout! Pak je však sama okradena a při tom přijde na zvláštní věc: její manžel ji nechává sledovat a ukradené věci za ni vždy uhradí. Svět, mnoho let příjemný a bezstarostný, najednou dostává pořádné trhliny…

Sdílet 0

kategorie
Knihy » Beletrie » Světová beletrie
Témata
spisovatelky
Nakladatel
Odeon
Vydání
1
isbn
978-80-207-1974-4
Počet stran
176
datum vydání
21.09.2020
ean
9788020719744
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Valentine si žije ve šťastném manželství, je provdaná za zámožného bankéře a nic ji nechybí. I přesto krade. Ne kvůli tomu, co krade, ale pro pocit, který u krádeže zažívá. Je kleptomanka. A svádí to i na dědičnost, neboť ženy v její rodině to měly podobné. Vše jí prochází až do doby, než přijde předvolání na policii, poté věci naberou rychlý spád…. Od této knihy jsem dostala přesně to, co sliboval název – zpověď kleptomanky. Její pocity, při tom, když krade, její myšlenky na to, že by měla přestat, ale je to silnější než ona. Je to závislost jako každá jiná. A jelikož ráda čtu o lidské psychice, nemocech, závislostech, tak se mi kniha moc líbila. Je zde skvěle ukázán kontrast malých krádeží kleptomanů a velkých zlodějských machinací bohatých a mocných. Co mi zde trochu vadilo, tak dlouhé popisy toho, co je kleptomanie, jak a zda se dá léčit, jak se na ni dívá medicína. A druhý problém jsem měla u jednoho nečekaného odhalení, které mi přišlo jako moc prvoplánové. Ale jinak moc zajímavá novelka, která dává nahlédnout do duše kleptomana.

    Kniha, Odeon, 2020, 9788020719744

  • 5 z 5 hvězdiček Anna Janečková registrovaný uživatel

    Skvělý francouzský román. Svěží, lehký a myslím si, že hlavně ženám se bude líbit, protože nechybí ani vtip a ironie na účet mužů. Za mě super Odeonka.

    Kniha, Odeon, 2020, 9788020719744

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina H. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Jedním slovem perfektní! Hned od první strany mě kniha oslovila a to nejenom svým tématem, ale i čtivým stylem. Příběh odpovídá popisu, nicméně klíčové pro mne bylo popisování pocitů, když Valentina něco "klofne" a blíží se k rámům u pokladny.. to je tak věrohodně napsané, že jsem měla dojem, že kradu já. A takových to okamžiků je v knize více. Vřele doporučuji, kniha má nečekaný závěr, byť je naznačen, stejně překvapí. Kdo Odeon miluje, musí ji mít!

    Kniha, Odeon, 2020, 9788020719744

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda