Kuchařský fortelník aneb abeceda dobrých rad jak v kuchyni neprohrát Jaroslav Vašák

Kuchařský fortelník aneb abeceda dobrých rad jak v kuchyni neprohrát - Jaroslav Vašák

Kuchařský fortelník aneb abeceda dobrých rad jak v kuchyni neprohrát

Jaroslav Vašák

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha

Do košíku

160 Kč s DPH
Ušetříte 19 Kč Běžně 179 Kč

E-shopové listy

K nákupu nad 149 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

2000 emotikonů na samolepkách pro každý den s úsměvem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 199 Kč

2000 emotikonů na samolepkách pro každý den s úsměvem

Kuchařské umění se považuje ve škále domácích činností za svrchovaně důležité. Stejnou cestou jako láska, tzn. žaludkem, se ubírá i rodinná pohoda. Jenže dobře a bez zbytečných nezdarů uvařit, aby si všichni pochutnali, to je často oříšek. Jíška se připálí, mléko srazí, knedlíky jsou olověné, maso tuhé, moučník se roztekl. V kuchyni na nás číhá… Přejít na celý popis

Žádné kecy, jen dobré rady! | Totální lifechangery 1+1 ZDARMA Jednu koupíte, druhou máte zdarma! Stačí obě vložit do košíku. Více informací

Popis

Kuchařské umění se považuje ve škále domácích činností za svrchovaně důležité. Stejnou cestou jako láska, tzn. žaludkem, se ubírá i rodinná pohoda. Jenže dobře a bez zbytečných nezdarů uvařit, aby si všichni pochutnali, to je často oříšek. Jíška se připálí, mléko srazí, knedlíky jsou olověné, maso tuhé, moučník se roztekl. V kuchyni na nás číhá bezpočet nástrah a úskalí, jež nás mohou notně potrápit a zkomplikovat přípravu i toho nejjednoduššího pokrmu. Jak se jim úspěšně vyhnout, jak si osvojit potřebný kuchařský fortel a s jeho pomocí dospět ke kýženému výsledku v podobě chutné a vzhledné krmě, o tom je tato knížka praktických rad. Její autor Jaroslav Vašák je kuchařem profesionálem a gastronomickou profesi ovládá dokonale.

Sdílet 0

Nakladatel
TeMi
datum vydání
26.03.2009
isbn
978-80-87156-27-8
ean
9788087156278
Jazyk
čeština
Počet stran
208
Vazba
knihy - paperback
Rozměr
148x210mm

Jak si vede v knihy Dobrovský?

76144. v e-shopu | 87307. minulý týden

15. v Kuchařky pro začátečníky | 16. minulý týden

15. v Regionální kuchyně | 16. minulý týden

Hodnocení a recenze čtenářů

3.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

  • 3 z 5 hvězdiček Luděkk

    Kniha plná informací, dobrých rad a tipů při vaření. Všechno je řazeno abecedně a jediným negativem je absence fotografií nebo ilustrací. Pokud jen zlomek nápadů při vaření využijete, bude to dobrá investice.

    Kniha, TeMi, 2009, 9788087156278

Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora