0.0 z 5 hvězdiček
E-knihaE-kniha
- Ihned ke stažení
-
Kniha je ve formátech mobi ePUB
69 Kč s DPH
Jsme transparentní
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často pinelky, ošlejch či kardy? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času telecí kořínek či pajšl? A co v létě? Také… Přejít na celý popis
Tady mohla být anotace, ale nechceme nic vyspoilerovat! Čtěte nového Kyšu první, ať nepřijdete o tajemství! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Babiččiny pochoutky
-
Vajíčková kuchařka
-
Magická kuchařka
-
Krkonošská kuchařka
-
Kuchařka nejen pro alergiky
-
Nejlepší rodinné recepty
-
Loudavé vaření: Recepty pro pomalý hrnec
-
Ohňová kuchařka
-
Myslivecká kuchyně staročeská
-
Kuchyně pozdního středověku
-
Jedlé dárky od rebarboraskitchen
-
Žena s dranžírákem
-
Moje studentská kuchařka
-
Kuchařka při onemocnění dnou
-
Krkonošská kuchařka aneb hory dávají chléb
-
Tak trochu jiná kuchařka
-
Vánoční kuchařka
-
Krizová kuchařka ze Svatojánu
-
Četnická kuchařka
-
Cukrfree
-
Abecední databáze úspěšných receptů i z pomalého hrnce
-
První česko-moravská chirurgická kuchařka
-
S chutí
-
Loudavé vaření 2: Nové recepty pro pomalý hrnec
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často pinelky, ošlejch či kardy? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času telecí kořínek či pajšl? A co v létě? Také mlsáte šaráb?
Kniha Jak se vařívalo dříve a jak dnes vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes.
Kniha je doplněna o slovníček vysvětlující nepříliš běžné kulinářské výrazy a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři.
Jedná se již o čtvrtý díl oblíbené kuchařky.
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení produktu
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 10 nejprodávanějších knih za rok 2024: Naučná literatura
- Marta děti nechce - Nová kniha Petry Soukupové jde emocionálně až na dřeň | RECENZE
- Předobjednejte si Alchemised, román od autorky nejvirálnější fanfikce na Harryho Pottera
- Jaké knihy si přečíst, pokud milujete Městečko Twin Peaks a tvorbu Davida Lynche?
- Záhadná oběť - Stín Kanibala z Nine Elms znovu padá na Kate Marshallovou | RECENZE
- Dvojí život – příběh o lásce a závadové mládeži za železnou oponou | RECENZE
- Zpráva, která otřásla nejen literárním světem: Neil Gaiman čelí obviněním ze sexuálního násilí
- Čajová bouře: Smrt, magie a čajové rituály v příběhu, který vás nenechá vydechnout | RECENZE
- Netflix chystá seriálovou adaptaci úspěšné série „Twisted“ od Any Huang
- Hlubiny přináší tajemství, která neměla nikdy vyplout na povrch | RECENZE
- Nejčtenější články roku 2024. Co vás na našem blogu nejvíce zajímalo?
- Jedním tahem pera: úsměvný a srdce hřející sborník příběhů Terryho Pratchetta | RECENZE