Popis

80 receptů! České i zahraniční, tradiční i autorské, obyčejné i opravdu luxusní – vždy však vaječné! Vejce je geniální superpotravina, se kterou se dá v kuchyni vykouzlit spousta báječných pokrmů - od snídaně až po večeři - včetně polévek, dezertů a nápojů. Hromadu z nich naleznete v této knize známé české foodblogerky reBarbora´s kitchen, která umí nejen úžasně vařit, ale i fotit. Barbora Říhová (rebarboraskitchen.com) sbírá a shromažďuje zajímavé recepty, aby je pak s drobnými obměnami předávala dál svým sledujícím na blogu i Facebooku. Miluje maso i sladkosti a protože je kreativní, umí jídla krásně naaranžovat, servírovat a případně i zabalit - proto již před časem napsala inspirující a užitečnou knihu Jedlé dárky - https://www.albatrosmedia.cz/tituly/38243420/jedle-darky-od-rebarboraskitchen/.

Sdílet 0

Nakladatel
CPress
datum vydání
2020
Jazyk
čeština
Počet stran
160

Jak si vede v knihy Dobrovský?

92814. v e-shopu | 84437. minulý týden | 43859. nejlepší dosažené 29.10.2020

244. v E-knihy - Zdraví, životní styl a kuchařky | 220. minulý týden | 78. nejlepší dosažené 09.11.2020

Hodnocení a recenze čtenářů

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora