5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaGastronomie
-
Receptury studených pokrmů
-
Receptury teplých pokrmů - 9. vydání
-
Cukrářská technologie
-
Pohostinství & gastronomie 1
-
Cukrářská výroba I
-
Stolničení
-
Pohostinství & gastronomie 2
-
Technologie přípravy pokrmů 1
-
Suroviny pro UO Cukrář
-
Restaurace a host
-
Podnikání v hotelnictví a gastronomii -- Pro střední a vyšší hotelové školy
-
Cukrářská výroba III
-
Cukrářská výroba II
-
Technologie přípravy pokrmů 5
-
Nauka o výživě pro střední hotelové školy a veřejnost
-
Nové stolničení v kostce
-
Technologie přípravy pokrmů 3
-
Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař
-
Psychologie v kostce (rozum, cit a vůle)
-
Řezník, uzenář - biologie 1. a 2.r. SOU
-
Technologie přípravy pokrmů 4
-
Technologie přípravy pokrmů 6
-
Technologie přípravy pokrmů 2, učebnice
-
Technologie v kostce
Články, které stojí za pozornost
-
Stále nemáte dárky? Nebojte, tyhle stihnete nakoupit i zítra!
-
Vánoce na Skotské vysočině: Příběh, který vás dokonale naladí na sváteční atmosféru | RECENZE
-
Darujte pod stromeček deskovou hru! | Vánoce voní knihou
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE