4.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaUčebnice ( měkká vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení Ve čtvrtek 11. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
313 Kč s DPH
Běžně 330 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Cukrářská výroba II
-
Cukrářská výroba I
-
Bestseller E-shopová dárková poukázka 500 Kč
5.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)
-
Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář
-
Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař
-
Cukrářská technologie
-
Technologie přípravy pokrmů 3
-
Receptury studených pokrmů
-
Technologie v kostce
-
Suroviny pro UO Cukrář
-
Chill out 1 (A1-A2) – učeb. s prac. seš.
-
Bestseller Marek Dvořák: Mezi nebem a pacientem
-
Technologie přípravy pokrmů 5
-
Už jsou tady Vánoce
-
Technologie přípravy pokrmů 4
-
Technologie přípravy pokrmů 6
-
Bestseller Andulka Andula - Veselé příběhy na dobrou noc
-
Čítanka pro učební obory SOU, učebnice
-
Český jazyk - přehled SŠ učiva
-
Bestseller Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení
-
Matematika pro dvouleté a tříleté učební obory SOU 1.díl
-
Technologie přípravy pokrmů 1
-
Focus 2nd Edition Level 1 Student´s Book with eBook
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
- Nakladatel
- Informatorium
- Rozměr
- 172 x 246 x 13
- datum vydání
- 31.08.2019
- isbn
- 978-80-7333-139-9
- Počet stran
- 200
- Hmotnost
- 351 g
- datum dotisku
- 4.06.2025
- ean
- 9788073331399
- Vazba
- měkká vazba
- Vydání
- 5
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE