Technologie přípravy pokrmů 3

Učebnice ( měkká vazba )

Do košíku

180 Kč s DPH
Běžně 190 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Bohemian Rhapsody

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1899 Kč dárek zdarma v hodnotě 128 Kč

Bohemian Rhapsody

Třetí díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, dále přípravě pokrmů z vnitřností a z masa mletého.  

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Třetí díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, dále přípravě pokrmů z vnitřností a z masa mletého.
 

Sdílet

Nakladatel
Fortuna
Rozměr
205 x 295 x 7
datum vydání
31.10.2008
isbn
978-80-7373-032-1
Počet stran
96
Hmotnost
284 g
datum dotisku
3.09.2025
ean
9788073730321
Vazba
měkká vazba
Vydání
2
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 181 Kč Nápověda