0.0 z 5 hvězdiček
knihaUčebnice
- Skladem 5+ ks
- Doručení Ve čtvrtek 11. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
151 Kč s DPH
Běžně 159 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky. Učebnice „Technologie v kostce“, která navazuje na „Stolničení v kostce“. Rychlý rozvoj sféry podnikání v oboru přináší nové úkoly, které kladou stále vyšší požadavky na přípravu odborníků. Tato příprava probíhá… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Nové stolničení v kostce
-
Stolničení
-
Technologie přípravy pokrmů 3
-
Suroviny pro UO Cukrář
-
Zařízení provozoven v kostce
-
Receptury teplých pokrmů - 9. vydání
-
Psychologie v kostce (rozum, cit a vůle)
-
Řezník, uzenář - biologie 1. a 2.r. SOU
-
Podnikání v hotelnictví a gastronomii -- Pro střední a vyšší hotelové školy
-
Nauka o výživě pro střední hotelové školy a veřejnost
-
Technologie přípravy pokrmů 1
-
Cukrářská technologie
-
Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař
-
Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)
-
Technologie přípravy pokrmů 6
-
Cukrářská výroba I
-
Receptury studených pokrmů
-
Cukrářská výroba III
-
Technologie přípravy pokrmů 2, učebnice
-
Zeměpis cestovního ruchu
-
Pohostinství & gastronomie 1
-
Technologie přípravy pokrmů 4
-
Výživa v kostce
Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky. Učebnice „Technologie v kostce“, která navazuje na „Stolničení v kostce“. Rychlý rozvoj sféry podnikání v oboru přináší nové úkoly, které kladou stále vyšší požadavky na přípravu odborníků. Tato příprava probíhá klasickou formou – vyučení v oboru, studiem ve střední odborné škole nebo formou rekvalifikace. Zde je třeba říci, že tyto formy studia dávají znalosti, vědomosti a dovednosti, které je třeba stále prohlubovat a zdokonalovat. Ve všech těchto způsobech studia nachází publikace „Technologie v kostce“ své opodstatnění. Není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky. Při studiu i v praxi je třeba respektovat charakter české kuchyně s přihlédnutím k nejnovějším trendům. Naší snahou musí být příprava vynikajících pokrmů s využitím vysoce kvalitních surovin. Náš obor velice rychle roste na žebříčku popularity a je třeba se tomuto růstu přizpůsobit. Odborníci, kteří dokáží dobře ovládnout svou profesi jsou oblíbeni u hostů i u spolupracovníků.
- Nakladatel
- R Plus
- Rozměr
- 146 x 212 x 10
- datum vydání
- 4.11.2019
- ean
- 9788090409361
- Počet stran
- 152
- Hmotnost
- 212 g
- jazyk
- čeština
- Vazba
- Knihy - paperback
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-904093-6-1
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE