0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaUčebnice ( pevná vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení V úterý 10. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
375 Kč s DPH
Běžně 395 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i… Přejít na celý popis
Zlevnili jsme stovky tištěných knih všech žánrů a ceny opět začínají na 9 Kč! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Cukrářská výroba I
-
Suroviny pro UO Cukrář
-
Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář
-
Cukrářská výroba II
-
Cukrářská výroba III
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
-
Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)
-
Technologie I - Pro UO Kadeřník
-
Technologie přípravy pokrmů 6
-
Matematika pro dvouleté a tříleté učební obory SOU 1.díl
-
Receptury studených pokrmů
-
Technologie přípravy pokrmů 1
-
Matematika 3 pro střední odborná učiliště
-
Ekonomika pro SOU 1.díl - Kuchař, číšník
-
Technologie v kostce
-
Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání
-
Matematika 4 pro střední odborná učiliště
-
Zařízení závodů, učebnice pro odborná učiliště, obor Kuchařské práce
-
Stolničení
-
Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
-
Zařízení provozoven v kostce
-
Občanská nauka pro střední odborná učiliště
-
Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy.
- Nakladatel
- R Plus
- Rozměr
- 187 x 276 x 31
- datum dotisku
- 7.10.2024
- ean
- 9788090409316
- Počet stran
- 286
- Vydání
- 2
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 1.05.2013
- isbn
- 978-80-904093-1-6
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Radka Škrabanová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Kniha je opravdu skvělá a můžu vřele doporučit všem kdo miluje CUKRÁŘSKÉ ŘEMESLO.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE
- Jeden z největších knižních bizárů a další tipy na super čtení | Vánoce voní knihou #4
- Za katrem: Jaké to je pracovat mezi vrahy a zloději?| RECENZE
- Krkavčí soud: Syrová detektivka plná mrazivé atmosféry a autentických postav | RECENZE
- 6 tipů na vánoční příběhy nejen pro děti
- Božští rivalové - strhující příběh, který vás emocionálně rozloží | RECENZE
- Farma zázraků - román plný horké čokolády, tisíců světýlek i lásky vás dokonale naladí na Vánoce! | RECENZE
- Poslechněte si tipy na knižní dárky, které rozjasní každý vánoční stromeček | Vánoce voní knihou #3
- Urla: Jaký je předposlední díl nejlepší české dystopie? | RECENZE
- Nová Propast času překračuje nejen hranice času, ale i žánrů | RECENZE