Zvonkohra E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Kniha psaná pozpátku, od zvonů k zvonkům, od vyústění k prvotnímu impulsu. Devět navzájem propletených příběhů, v nichž jednotliví hrdinové a hrdinky střídavě obsazují hlavní a vedlejší role. Poetické vyprávění ne vždy poetických osudů, které autorka doprovodila vlastními hudebními skladbami. Vydejte se na dobrodružnou výpravu do města soch a… Přejít na celý popis

Parker S. Huntington: Niccolo Andretti Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kniha psaná pozpátku, od zvonů k zvonkům, od vyústění k prvotnímu impulsu. Devět navzájem propletených příběhů, v nichž jednotliví hrdinové a hrdinky střídavě obsazují hlavní a vedlejší role. Poetické vyprávění ne vždy poetických osudů, které autorka doprovodila vlastními hudebními skladbami. Vydejte se na dobrodružnou výpravu do města soch a zjistěte, který příběh vám přiroste k srdci nejvíc.

Sdílet 0

Nakladatel
CooBoo
jazyk
čeština
Počet stran
196
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 15 hodnocení čtenářů

13× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Jedličková registrovaný uživatel

    Kniha mi otevřela oči. Nikdy jsem nečetla podobně zpracované dílo a naprosto mě uchvátilo. To uvědomění si dějových linií, vývoj postav, spoustu metafor a hlavně styl jakým je kniha napsaná, celé to a mnohem více mě nutí říci: Nečetla jsem naposledy, přečteno jedním dechem.

    Kniha, CooBoo, 2023, 9788076616769

  • 4 z 5 hvězdiček Petra S registrovaný uživatel

    Knihu jsem si koupila na doporučení, možná proto jsem od ní měla velké očekávaná. Jednotilivé příběhy mě několikrát rozplakaly. Ale pořád jsem čekala na ten závěr, kdy se má všechno spojit. Musím se přiznat, že to byla hotová detektivka a dva navazující příběhy jsem si prostě nedokázala spojit v té časové lince. Docela mi to zamotalo hlavu a tím pádem zkazilo celkový dojem ze čtení. Tak jak tak, knížka se četla krásně a první a poslední příběh se krásně propojily...

    Kniha, CooBoo, 2023, 9788076616769

  • 5 z 5 hvězdiček Jitka Ibrahim registrovaný uživatel

    Velmi pěkná a milá kniha, která pohladí po duši. Bylo to odpočinkové čtení, které mě dojalo i k nějaké té slze, ale i k mnoha úsměvům. Donutí vás přemýšlet. Tolik maličkostí, na kterých nejen v našich životech záleží. Vše a všichni jsou určitým způsobem propojeni. Způsob, jakým je napsána je moc povedený - od konce k začátku a od zvonů k zvonečkům a také jazyk, popis myšlenek i postav - prostě kouzelné! Nádhera. Doporučuji.

    Kniha, CooBoo, 2023, 9788076616769

  • 5 z 5 hvězdiček Nela Krejčová registrovaný uživatel

    Šťastně krásný příběh a jazyk. Doprovodné skladby knize dodávají atmosféru. Naprosto doporučuji:)

    E-kniha, CooBoo, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Terezie registrovaný uživatel

    Tohle je víc než jen kniha. Propletené příběhy s hudebním doprovodem a překvapením na konci. O téhle budu ještě dlouho přemýšlet.

    Kniha, CooBoo, 2023, 9788076616769

  • 5 z 5 hvězdiček Veverka registrovaný uživatel

    Jedním dechem:) Poetický i velmi humorný jazyk, střídání vypravěčů a tím i jazykového stylu, velmi humorné momenty, inspirace k drobným skutkům radosti..., líbí se mi, jak mi to celé postupně dochází a zapadá do sebe jako puzzle:) Máme tu nový český talent!

    Kniha, CooBoo, 2023, 9788076616769

  • 5 z 5 hvězdiček Klára registrovaný uživatel

    NEJLEPŠÍ KNIHA, KTEROU JSEM MĚLA TU ČEST ČÍST

    Kniha, CooBoo, 2023, 9788076616769

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 209 Kč Nápověda