Páté jablko E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Rodinná sága, odehrávající se v Předmostí u Přerova.  Anděla a Fabián Francovi vlastní v srdci úrodné Hané ovocný sad, mají kousek od kostela svaté Máří Magdalény obchod – a spoustu plánů do budoucna. Skončila druhá světová válka, a oni se nadechují svobody. Chtějí pozvednout své sadařské řemeslo i krámek s ovocem, jenže synové… Přejít na celý popis

Emily McIntire: Zjizveni Scar jako utlačovaný bratr, Mufasa jako neschopný vládce, Sarabi jako mladá bojovnice prahnoucí po pomstě. Pociťte pod kůží jizvy postav temného románu inspirovaného Lvím králem. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Rodinná sága, odehrávající se v Předmostí u Přerova. 

Anděla a Fabián Francovi vlastní v srdci úrodné Hané ovocný sad, mají kousek od kostela svaté Máří Magdalény obchod – a spoustu plánů do budoucna. Skončila druhá světová válka, a oni se nadechují svobody. Chtějí pozvednout své sadařské řemeslo i krámek s ovocem, jenže synové Teodor a Eduard chovají diametrálně odlišné představy… a záměrům jejich rodičů nepřeje ani doba.

Nenaplněné sny, bouřlivý osmačtyřicátý rok a nastupující padesátá léta divoce míchají kartami jejich osudů. To, že přijdou o půdu, nasycenou potem a krví předchozích generací, se nakonec v sérii životních událostí ukáže jen jako malá hořkost.

Osud pro ně přichystal něco mnohem děsivějšího…

Sdílet 0

Nakladatel
Čas
jazyk
čeština
Počet stran
296
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Chylová registrovaný uživatel

    Neskutečně silný příběh. Už mám nachystané i ostatní díly. Je velice zvláštní číst o místech, které člověk dobře zná

    Kniha, Čas, 2022, 9788074753800

  • 5 z 5 hvězdiček Šárka Malínková registrovaný uživatel

    Skvěle napsaná kniha, strhne Vás, že musíte číst a číst až do samého konce. Konec sice není optimistický, ale vystihuje dokonale dobu, do které je děj zasazen a povahy lidí, kdy každý se s tím, co se děje kolem něj, vypořádává různým způsobem.

    Kniha, Čas, 2022, 9788074753800

  • 5 z 5 hvězdiček Ludmila registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Z trilogie Kyselé třešně, Páté jablko a Svatojánské ořechy je právě kniha Páté jablko za mě nejlepší. Samozřejmě všechny knihy z trilogie mají svůj příběh skvěle propracovaný, čtivý. Ale tento mi nejvíce zasáhl do mého nitra matky.

    E-kniha, Čas, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Ludmila Mučková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Stejně jako Kyselé třešně, i toto je výborně napsaná kniha. Dokáže vtáhnout do děje a nepustí, dokud ji nedočtete. Velmi dobře popisuje poválečné roky, které slibovaly lepší budoucnost, a vypráví příběh rodiny, která musí čelit nejen těžkostem své doby.

    Kniha, Čas, 2022, 9788074753800

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 188 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora