Šťastně až navěky?

Autor F. T. Lukens

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Arek nikdy moc nepřemýšlel o tom, co se bude dít, až naplní věštbu, která říká, že je osudem určen jakožto vyvolený, který zachrání království Ere před zlým vládcem. Takže teď, když se mu konečně (trochu nešikovně) podařilo popravit tyrana Úděsného (ukázalo se, že kouzelné meče vyskakující z bažin nejsou předem nabroušené, kdo by to byl řekl), on… Přejít na celý popis

Merit Niemeitz: Už nikdy tvá Mulberry Mansion je historická vila a zároveň projekt univerzitních studentů, kteří ji mají zrenovovat, aby zde mohli bydlet. Avery se na tuto novou část svého života moc těší, dokud tu nepotká svého ex... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Arek nikdy moc nepřemýšlel o tom, co se bude dít, až naplní věštbu, která říká, že je osudem určen jakožto vyvolený, který zachrání království Ere před zlým vládcem. Takže teď, když se mu konečně (trochu nešikovně) podařilo popravit tyrana Úděsného (ukázalo se, že kouzelné meče vyskakující z bažin nejsou předem nabroušené, kdo by to byl řekl), on a jeho roztodivná skupinka společníků vlastně neví, co dál. Arekův nejlepší kamarád, mág Matt, ho přesvědčí, že by se měl pro jistotu prohlásit dočasně králem, než se jim podaří pravou dědičku zachránit z věže. Až na to, že princezna je mrtvá. A Arek je teď králem. Tahle role navíc přichází s drobňoučkým háčkem: musí si do osmnáctých narozenin vybrat drahou polovičku, nebo jeho život skončí.  Osmnáct bude Arekovi za tři měsíce, takže se zoufale pustí do hledání lásky svého života, aby si zachránil krk - a začne svými společníky, kteří ho doprovázeli na výpravě. Ale jeho pokusy oslnit své přátele se vždycky dřív nebo později pokazí... než zjistí, že lásku měl celou dobu přímo před očima.

Sdílet 0

Nakladatel
CooBoo
jazyk
čeština
Počet stran
328
datum vydání
1.01.2023
  • Anastasja Vištalová Anastasja Vištalová

    „Feel-good fantasy, ve které se mísí artušovské legendy s LGBTQ+ tematikou“, tenhle popis ke knize naprosto sedí a byl to i důvod, proč jsem se rozhodla ji přečíst, přestože jsem zpočátku váhala. Žánr queer romantiky není obecně v našich vodách až tolik známý a tak jsem byla skutečně zvědavá, co z poměrně útlé stand alone nakonec vyleze. Hned na začátku vás do očí trkne jedna jediná věc: kniha začíná tam, kde ostatní příběhy končí. Zlý a prohnilý padouch je poražen, proroctví bylo zdárně naplněno. Zazvonil zvonec a pohádky je konec, ale ne tak docela. Arek se jmenoval králem, předpokládal, že jen na půl dne, trochu poklidí tu spoušť, kterou při zabíjení předchozího krutovládce způsobil, pak osvobodí princeznu z věže a vzdá se koruny. Dobrý plán, jen kdyby princezna nebyla už nějakou dobu mrtvá o on se svým impulzivním rozhodnutím magicky nepřipoutal k trůnu.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 34 hodnocení čtenářů

19× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Šárka Škuthanová registrovaný uživatel

    Strašně sweet fantasy

    Kniha, CooBoo, 2023, 9788076616868

  • 2 z 5 hvězdiček Lenny_reads registrovaný uživatel

    Ak by bola táto kniha film, bola by ideálna k žehleniu. Poznáte to určite sami,že k žehleniu si nepustíte nič náročné, ale niečo oddychové, na čo sa nemusíte veľmi sústrediť, len aby vám to robilo spoločnosť. Presne taká je aj táto kniha. Anotácia uvádza, že je to spojenie Srdcerváčov (u nás vyšla séria pod názvom Motýliky) a artušovskej legendy. Čítala som dva retellingy legendy a nepáčili sa mi, rovnako ani Motýliky. Lenže tu som verila matematickým zákonom, hlavne tomu, ktorý hovorí, že mínus a minút sa rovná plus. V prípade tejto knihy to neplatí a musím sa čudovať, prečo bol okolo tejto knihy taký hype. Ak by hneď v prvej kapitole Arek povedal Mattovi o svojich citoch, ako to mal v pláne, tak by sme si ušetrili dalších 300 strán zbytočného príbehu. Mágia slabá, nedostatočne opísaná. Postavy povrchné, nedokázala som sa stotožniť ani s jednou jedinou. Príbeh sľubuje poriadne dobrodružstvo, ale popritom je to len snaha ,,nájsť si spriaznenú dušu”. Účelom knihy a príbehu v nej je, aby sa mi dostala pod kožu a ja som to celé prežívala. Lenže tentokrát išiel celý príbeh pomimo mňa a nedotkol sa ma. Že by som našla sklamanie tohto roka? Na to je asi ešte skoro, ale toto je prvá nominovaná kniha.

    E-kniha, CooBoo, 2023,

  • 3 z 5 hvězdiček MIRKA registrovaný uživatel

    Upřímně, trošku zklamání. Knížku jsem si pořídila díky Humbooku a opravdu jsem se na ní těšila, bohužel... Příběh se mi hrozně táhl, můžu i říct, že mě ani nebavil a byl přehnaně dlouhý na to, co se v něm dělo. Postavy mě nijak neoslovili, v příběhu se neděly žádné zajímavé zvraty, vlastně to bylo takové suché, a to, co mělo být považováno za vtip mi nijak vtipné nepřišlo. Možná to ale bylo tím, že mě prostě příběh nechytnul. Za mě se to rozjelo až ke konci knížky. Bylo to zajímavější a vtáhlo mě to (konečně) do děje. Ani si neumíte představit jak jsem byla ráda, že už to mám konečně za sebou.

    Kniha, CooBoo, 2023, 9788076616868

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Přibylová registrovaný uživatel

    Tato kniha je naprosto úchvatná . Plna zvratu a najetí . Naprostý klenot me knihovny . Všem ji velice doporučuji . Romantické napětí me dohanelo k naprostému šílenství . Velice doporučuji všem .

    Kniha, CooBoo, 2023, 9788076616868

  • 5 z 5 hvězdiček Janča - knizninadsenec registrovaný uživatel

    Příběh se dobře čte, je vtipný, milý... Postavy jsem si snadno oblíbila. Taková krásná, zajímavá a milá oddechovka.

    Kniha, CooBoo, 2023, 9788076616868

  • 5 z 5 hvězdiček Elis Špicarová registrovaný uživatel

    Knihu jsem měla přečtenou za dva dny a musím říct že už od prvního řádku mě vtáhla do děje a nebyla ani jedna chvíle kdy bych se ztrácela. Je napsána vtipně, romantika a fantazii tady nechybí.Spisovatelka se trefila do mého gusta a je to moje nejoblíbenější kniha a doufám že brzy si budu moc přečíst další knihu od ní v českém jazyce.

    Kniha, CooBoo, 2023, 9788076616868

  • 5 z 5 hvězdiček vonnie Uživatel aplikace KDčko

    Nejlepší YA kniha kterou si můžete přečíst!!

    Kniha, CooBoo, 2023, 9788076616868

  • 4 z 5 hvězdiček Em Radostná registrovaný uživatel

    Začátek byl pro mě nezajímavý a knížku jsme četla jen díky humoru. Když zabyli tu příšeru, radovala jsem se, že se tam konečně něco děje, ale potom se situace vrátila do normálu. Poslední stránky byli opravdu krásný. Strašně dojemný a roztomilý ♥️ Myslela jsme si, že konec skončí smutně ale na poslední chvíli se Matt objevil a mě to dohnalo k slzám. Možná byla knížka nezáživná a taky trošku o ničem ale ty chvilky a hlavně ten konec mi za to stály!

    Kniha, CooBoo, 2023, 9788076616868

  • 5 z 5 hvězdiček @knihomolka.lucy registrovaný uživatel

    Úžasně vtipná fantasy kniha, která mě bavila od samého začátku!

    Kniha, CooBoo, 2023, 9788076616868

  • 5 z 5 hvězdiček Alex Šnajdrová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    LGBTG+ a fantasy je to co chci a potřebuju a tahle má i krásnou obálku. Tato kniha je skvělá na dlouhý večer pří kterém si chcete jen odpočinout. Je jednoduchá a plná takových těch klasických roztomilých věcí. Arek se snaží dvořit členům své družiny, aby naplnil prokletí spojené s nasazením koruny a přijetí královské role. Vůbec se mu to nedaří a vždy se to nějak pokazí. Jen mi neskutečně vadila chybějící komunikace mezi Arekem a Mattem, každopádně to je mezi dospívajícími kluky přirozené. Knížku můžu doporučit všem kdo nutně nepotřebují komplexní příběh.

    Kniha, CooBoo, 2023, 9788076616868

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora