Vteřiny života E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

Příběh první německé novinářské fotografky a vrcholové gymnastky z NDR – silný, pohnutý kus historie.Když Angeliku Steinovou v patnácti letech vyhodí ze školy, zdá se, že se její sen rozplynul. Žádný fotograf v Kasselu nechce přijmout do učení dívku, navíc ještě s nedokončenou školou. Angelika se ale nevzdává – a nakonec jí dá šanci fotograf,… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Příběh první německé novinářské fotografky a vrcholové gymnastky z NDR – silný, pohnutý kus historie.

Když Angeliku Steinovou v patnácti letech vyhodí ze školy, zdá se, že se její sen rozplynul. Žádný fotograf v Kasselu nechce přijmout do učení dívku, navíc ještě s nedokončenou školou. Angelika se ale nevzdává – a nakonec jí dá šanci fotograf, který před nedávnem utekl z NDR.

Ve stejné době vrcholová gymnastka Kristýna Magoldová ve Východním Berlíně pilně trénuje, aby mohla NDR reprezentovat na olympijských hrách. Je to ale opravdu její sen? Při stavbě Berlínské zdi v roce 1961 se obě ženy za dramatických okolností setkávají.

Katharina Fuchs vypráví s velkým smyslem pro detail a empatií příběh dvou stejně umíněných i odvážných mladých žen odehrávající se v západním Německu a NDR. Nedávná historie ožívá spolu se dvěma pohnutými ženskými osudy.

Sdílet 0

Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
368
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Hana Janečková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Je to dojemný příběh dvou mladých dívek, které žijí v zemi rozdělené na východní a západní část. Každá z těchto dívek má svůj osud a musí čelit vlastním životním výzvám. Kniha nás zavádí do jejich světa a do jejich myšlenek a pocitů a ukazuje nám, jak složitá může být životní cesta a jak důležité je, držet se svých snů a cílů. Kniha od Katariny Fuchs nás opět vtáhne do děje a nepustí, dokud knihu nedočteme. Je to další poutavý příběh od této autorky, který stojí za přečtení.

    E-kniha, Red, 2023,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora