Soběstačný E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Štěpánovi je jedenáct a celý jeho svět závisí na dospělých. Jenže co si počne ve chvíli, kdy se jeho táta nejspíš zbláznil – odstěhoval se, nechal si narůst plnovous a z kalhot mu koukají kotníky. Tátova nová přítelkyně nemá Štěpána moc v lásce, přijde si nadbytečný. Jeho máma vzdychá, šetří úplně na všem a vypadá to, že jí není dobře. Štěpán si… Přejít na celý popis

Morgane Moncomble: Srdcové eso Dá se v lásce blafovat stejně jako v pokeru? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Štěpánovi je jedenáct a celý jeho svět závisí na dospělých. Jenže co si počne ve chvíli, kdy se jeho táta nejspíš zbláznil – odstěhoval se, nechal si narůst plnovous a z kalhot mu koukají kotníky. Tátova nová přítelkyně nemá Štěpána moc v lásce, přijde si nadbytečný. Jeho máma vzdychá, šetří úplně na všem a vypadá to, že jí není dobře. Štěpán si proto přeje hlavně jednu věc – co nejrychleji vyrůst a být soběstačný.

Zuzana Dostálová napsala román o dospívání a dospělosti, o samotě a samostatnosti. Hrdinův život sleduje v rozmezí několika let a vyprávění nenechává jen na něm.

Sdílet 0

Nakladatel
Paseka
jazyk
čeština
Počet stran
272
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Andrea Žandová registrovaný uživatel

    Knížka, která vás donutí zamyslet se. Smutný příběh, který je občas bohužel realita. Několikrát mi i slza ukápla.

    Kniha, Paseka, 2020, 9788076370371

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Horáková registrovaný uživatel

    Skvělá kniha, která přiměje k zamyšlení. Příběh se četl sám, a ačkoliv mi bylo z knihy smutno a Štěpána mi bylo pořád líto, tak rozhodně knihu doporučuji. Přečteno jedním dechem.

    Kniha, Paseka, 2020, 9788076370371

  • 2 z 5 hvězdiček Tereza registrovaný uživatel

    Krásná kniha stojí za to jsi ji přečíst

    Kniha, Paseka, 2020, 9788076370371

  • 5 z 5 hvězdiček Sofie Břenková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Výborné čtení plné emocí a okamžiků k zamyšlení. Neobyčejný příběh o obyčejných lidech.

    Kniha, Paseka, 2020, 9788076370371

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Příběh jedenáctiletého Štěpána, jehož svět závisí na dospělých. Jenže jeho táta se odstěhoval a změnil se. Jeho máma je smutná, nemá peníze a nevypadá zdravě. Román o dospívání a dospělosti převážně pohledem Štěpána v průběhu několika let. Tak tohle byla emoční nálož. Přijde mi fajn, že anotace není moc obsáhlá, protože co všechno si pro nás autorka připravila je opravdu silné a věřím, že to nenechá nikoho chladným. Já už na straně 20 byla úplně citově vyždímaná a to jsem ještě netušila, co mě čeká dál. Kniha je opravdu ze života, objevují se v ní běžné situace, které každý známe, o to víc jsou pro nás některé bolestivější. Najde se však i pár takových, u kterých se upřímně pousmějete. A jak už je o mně známo, plačka největší, často jsem si u knihy i pobrečela. Komu se líbila kniha Vrány od Petry Dvořákové, tak věřím, že se mu bude líbit i Soběstačný. Silné, emoční, ze života, někdy i plné naděje, jindy smutku. Kniha se velmi dobře četla a jak jsem začala, tak už jsem jí nemohla odložit a přečetla jsem ji v podstatě na jeden zátah. Všem doporučuji.

    Kniha, Paseka, 2020, 9788076370371

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 150 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora