Pláž v Chorvatsku E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Odplujte do krásného Chorvatska za letním sluncem, třpytivě tyrkysovým mořem a romantickým příběhem, který nedokážete odložit, dokud ho nedočtete! Maddie je milá a rozumná třicetiletá žena, ale má i svou bohémskou stránku: vystudovala dějiny umění a chtěla by se prosadit jako výtvarnice. Zatím neměla štěstí, je bez peněz, a tak přijme nabídku… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Jedna z nejočekávanějších knih roku a možná i desetiletí se řítí do našich knihkupectví! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Odplujte do krásného Chorvatska za letním sluncem, třpytivě tyrkysovým mořem a romantickým příběhem, který nedokážete odložit, dokud ho nedočtete!

Maddie je milá a rozumná třicetiletá žena, ale má i svou bohémskou stránku: vystudovala dějiny umění a chtěla by se prosadit jako výtvarnice. Zatím neměla štěstí, je bez peněz, a tak přijme nabídku letní brigády: bude pracovat jako hosteska na luxusní jachtě v Chorvatsku, na které se plaví parta přátel z módní branže.

Práci jí dohodila kamarádka Nina, jejíž bratr Nick je jedním z hostů na lodi. Pochází z úplně obyčejné farmářské rodiny, ale teď chodí s modelkou Tarou, se kterou se seznámil, když na jeho farmě probíhalo focení módy.

Maddie se snaží obstát v roli hostesky a vyhovět zhýčkaným hostům, jenže arogantní Tara jí to moc neulehčuje. Mezi Nickem a Tarou to začíná pomalu skřípat, přece jen pocházejí každý z jiného světa. O Maddie se zajímá jeden z hostů, hezký a bohatý Simon, který oceňuje její výtvarný talent a plné křivky – myslí to ale upřímně? Zároveň si Maddie uvědomuje, že se jí čím dál tím víc líbí Nick…
 

Sdílet 0

série
Romantické útěky 4. díl z 11
Další ze série
2. Pekárna v Brooklynu
3. Cukrárna v Paříži
4. Pláž v Chorvatsku
5. Hotýlek na Islandu
6. Čajovna v Tokiu
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
Cosmopolis
jazyk
čeština
Počet stran
360
datum vydání
1.01.2020
  • Lucie Dvořáková Lucie Dvořáková

    Z knihy je doslova cítit krásná letní atmosféra, a během čtení si budete připadat, jako byste opravdu seděli na prosluněné chorvatské pláži, kochali se mořem či se procházeli uličkami Hvaru. Už samotná obálka prozrazuje mnohé o tom, jaký dojem ve vás celý příběh bude vzbuzovat. Je sladký, naivní, oddechový a romantický s veskrze kladnou a milou hlavní hrdinkou.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 94 hodnocení čtenářů

69× 5 hvězdiček 18× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček pS registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nejhezčí knížka, co jsem zatím od autorky četla.

    Kniha, Cosmopolis, 2020, 9788027129355

  • 5 z 5 hvězdiček bk registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Hledáte uvolnění, odpočinek a přenos myšlenek do jiného světa? Čtěte knihy Julie Caplinové - skutečně čteno jedním dechem, navíc jako bonus vás přimějí k přemýšlení o vlastním životě a najednou zjistíte, že i u sebe sama je vždycky co změnit k lepšímu. Děkuji za krásné zážitky, bk

    Kniha, Cosmopolis, 2020, 9788027129355

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Knihu jsem přečetla za jednu dlouho bezesnou noc. Hezké odpočinkové čtení po konci zkouškového.

    Kniha, Cosmopolis, 2020, 9788027129355

  • 4 z 5 hvězdiček Barbora registrovaný uživatel

    Oddychové dovolenkové čtení. U autorky mám ráda, jak krásně vždy popisuje prostředí, že mně hned láká místo navštívit. Tento příběh se mi do půlky četl trochu pomaleji, ale asi v půlce knihy už jsem se začetla a byla zvědavá, jak to dopadne. Líbila se mi romantika mezi dvěmi ústředními postavami. Těším se na další díly ☺️

    Kniha, Cosmopolis, 2020, 9788027129355

  • 5 z 5 hvězdiček Lída Čechová registrovaný uživatel

    Tento díl předčil i moje dva nejoblíbenější díly. Kniha se skvěle hodí na léto a vzhledem k tomu, že jsem byla v Chorvatsku už několikrát a většinu zmíněných míst jsem i navštívila, tak nejen že jsem si je dokázala živě představit, ale vybavily se mi i krásné vzpomínky. Kromě toho autorka parádně vykreslila povahy a chování všech postav. Nafoukané, rozmazlené, zlé a otravné modelky mě spolu se Simonem opravdu vytáčeli. Zbytku jsem naopak moc fandila.

    Kniha, Cosmopolis, 2020, 9788027129355

  • 5 z 5 hvězdiček Karolína registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Julie Caplinová opět nezklamala, tentokrát nás poslala na dovolenou do Chorvatska. Skvělý příběh, skvěle vykreslené postavy. Prostě další skvělý romantický, ale také humorný příběh. Určitě doporučuji - obzvlášť při čtení v létě se opravdu cítíte jako byste byli na pláži v Chorvatsku.

    Kniha, Cosmopolis, 2020, 9788027129355

  • 5 z 5 hvězdiček Lucka registrovaný uživatel

    Moc krásná kniha.

    Kniha, Cosmopolis, 2020, 9788027129355

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Čeganová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Pohodové čtení, krásné popsané Chorvatské ostrovy, pláže, letní pohoda. Prostě oddychovka.

    E-kniha, Cosmopolis, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Marketa Nejedlova registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha se čte moc pěkně. Doslova jsem se od ní nemohla odtrhnout

    Kniha, Cosmopolis, 2020, 9788027129355

  • 5 z 5 hvězdiček sanny_book_photo registrovaný uživatel

    Ak si chcete zbaliť kufre a ísť do tepla aspoň vďaka čítaniu, tak vám odporúčam túto plavbu po krásnych plážach Chorvátska. Ďalšia kniha zo série romantické úteky je zasadená práve tu, v Splite, na Brači, Hvare a v Starom Grade. . Maddie s jej bohémskou stránkou a vášňou pre umenie dokonale zapadala do tohto príbehu . Nemôžem ani vynechať fešáka Nicka z farmárskej rodiny, ktorý svojou peknou tváričkou zbalil modelku Taru. Nick a Tara sa spolu s rozmaznanými hosťami vyberú na plavbu loďou , kde Maddie bude hosteska . Ako plavba dopadne? Ako si Maddie poradí s ľuďmi, s ktorými nemá skoro nič spoločné? Julie Caplinová vybavila príbeh poriadnou mrchou, ktorá zamieša kartami a pripraví Maddie nejednu horúcu chvíľku. Jasne, že už od prvých stránok tušíte, kam celý dej smeruje, ale je to proste romantika, táto je navyše veľmi vtipná. Je pravda, že sa táto kniha netočí toľko okolo jedla ako predchádzajúce diely, ale zoznámite sa s niektorými tradičnými chorvátskymi pokrmami, ktoré sa Maddie naučila pripravovať. Ich popisy sú opäť farbisté a šťavnaté.

    Kniha, Cosmopolis, 2020, 9788027129355

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 339 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora