Nikdy se nevzdávej

Autor David Gruber

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Tato publikace vyšla v klasické papírové podobě již před rokem 2010. A jako všechny dosavadní knihy „grubrovky“, vyprodal se celý náklad. Její role v nabídce aktuálních publikací Davida Grubera, která je vždy pečlivě připravena na stolku v učební místnosti každého kurzu a přivezena pro účastníky „až pod nos“, byla zřejmá: „Je milé… Přejít na celý popis

Oslavte Mezinárodní den knihy | Je tu DOPRAVA ZDARMA! Oslavte s námi Mezinárodní den knihy! Jsou tu dny DOPRAVY ZDARMA, během kterých za vás zaplatíme poštovné my! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Tato publikace vyšla v klasické papírové podobě již před rokem 2010. A jako všechny dosavadní knihy „grubrovky“, vyprodal se celý náklad.

Její role v nabídce aktuálních publikací Davida Grubera, která je vždy pečlivě připravena na stolku v učební místnosti každého kurzu a přivezena pro účastníky „až pod nos“, byla zřejmá:

„Je milé a sympatické, že se učíte od Davida, ale učte se též od těch, kteří prokazatelně NĚCO dokázali v různých oborech. Něco poctivého a přitom významného, úspěšného. Čtěte si, jaké měli tito praktici hlavní zásady komunikování s lidmi. Kde byla jejich životní dráha obtížná, kde dostávali od života facky a jak se s nimi vyrovnali. Vnímejte, co doporučují právě vám, kteří chcete něco dokázat. Máte vše z první ruky, s nejčistším svědomím, že informace je platná a poctivá.“

Kdo rád vše přepočítává na peníze, toho asi bude zajímat, že deset nejúspěšnějších žáků Davida Grubera, včas ve správném věku „nakopnutých ke kariéře“ jeho nenapodobitelnými kurzy osobního rozvoje, vlastní dnes poctivě získaný osobní majetek přesahující šest miliard korun.

I v této e-knize se mezi zpovídanými najdou dolaroví multimilionáři. Ale jejich prezentace určitě není hlavním smyslem knihy. Minimálně stejně jako boháče si lze vážit člověka, který dokáže vyléčit, zorganizovat, vysoutěžit, rozpoznat, nastudovat apod. něco lépe než drtivá většina jiných. Kdo dokáže žít třeba skromně a v ústraní, ale ten správný vyrovnaný život.

A tak najdete třeba v obrazové příloze spolu s protagonisty též mj. tři prezidenty, ministra vnitra, známé osobnosti šoubyznysu, mnohonásobného vítěze celosvětové sportovně motoristické soutěže apod. Ale ani mediální sláva není v této e-knize tím hlavním. Společným jmenovatelem zpovídaných osobností je to, že jsou žáky, čtenáři, přáteli Davida Grubera, vyznávají s ním stejné nebo velmi podobné hodnoty.

O informace z knihy je stále zájem. Už proto, že zpovídané osobnosti nabízejí čtenářům nadstandardní přízeň, když se na ně obrátí se slušnou prosbou o radu či pomoc coby čtenáři této knihy. Když je tedy s osobnostmi bude spojovat fakt čtenářství knih grubrovek.

V řadě kurzů osobního rozvoje Davidovi žáci s knihou pracovali. Malé skupinky si vždy vybraly nějakou osobnost, nastudovaly rychlostudijními metodami to podstatné z jejich interview a seznamovali s tím ostatní účastníky kurzů. Diskutovalo se. V učebně vždy padala slova uznání protagonistům této knihy, možnost učit se takto od nich, diskutovat, srovnávat, hledat pro sebe co nejlepší inspiraci – to bylo vždy po kurzech vysoce hodnoceno.

Od vydání papírové knihy už nějaký as uběhl. Aktualizovat rozhovory tím, co se v životech osobností událo za posledních pár desítek měsíců, by stálo příliš mnoho času a energie. Určité změny v realitě zde jistě jsou, ale většina odpovědí zpovídaných osobností je nadčasová. Proto jsme zde v elektronické podobě ponechali původní verzi.

Největší změnou je bohužel fakt, že ing. Jiří Šrankota už mezi námi není – podlehl těžké nemoci. Jiní jsou naopak ještě slavnější a známější, než byli v době vydání papírové knihy (například Radim Jančura se svými vlaky Regiojet, Petr Sýkora se svou nadací Dobrý anděl aj.)

Navštivte tedy všechny v této e-knize velmi neformálně, jako své dobré přátele.

Sdílet 0

Nakladatel
David Gruber
jazyk
čeština
Počet stran
106
datum vydání
1.01.2014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 149 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora