Kudy kráčel zločin E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Tyto skutečné kriminální případy hravě překonají fantazii autorů těch nejlepších detektivek. Případ Hepnarová. Spartakiádní vrah. Veksláci, Tuzex, bony, první počítačový podvod či podvod v Loterii Milion, Ivan Jonák a další fenomény „divokých devadesátek“. Svět podle Mrázka a Krejčíře (a snaha „dostat je do tepláků“). Nájemné vraždy a strašlivá… Přejít na celý popis

Romány a světová literatura do vaší čtečky s 30% slevou Naplňte si svou čtečku skvělými romány s 30% slevou a ulehčete svým peněženkám i zavazadlům. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Tyto skutečné kriminální případy hravě překonají fantazii autorů těch nejlepších detektivek.

Případ Hepnarová. Spartakiádní vrah. Veksláci, Tuzex, bony, první počítačový podvod či podvod v Loterii Milion, Ivan Jonák a další fenomény „divokých devadesátek“. Svět podle Mrázka a Krejčíře (a snaha „dostat je do tepláků“). Nájemné vraždy a strašlivá Krakatice. A nakonec „vši“ v kožichu kmotrů, gangsterů a bossů. Jakou roli sehrály amnestie Václava Havla, Václava Klause a prezidentské milosti Miloše Zemana?

Mediálně známé kauzy, o kterých jsme si mysleli, že je známe, v nové perspektivě – očima kriminalisty, který byl u toho. 

Lovec mafiánů KAREL TICHÝ zasvětil 26 let života službě policii, v posledních letech kariéry jako důstojník v elitní protikorupční jednotce. Patřil mezi nejlépe informované státní úředníky. Spolu se svými lidmi prokazatelně zachránili státu miliardy korun. Na protikorupční jednotce řídil operativu, zabývající se sbíráním informací prostřednictvím odposlechů, ale zejména v terénu, často za pomoci agentů. 

Je autorem úspěšné knihy Lovec mafiánů (2021). Na portále PrahaIN.cz uveřejnil cyklus článků s názvem Kudy kráčel zločin, který je předobrazem této knihy.

Sdílet 0

Nakladatel
Audiolibrix
Počet stran
336
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.8 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Andrea Králová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha je velmi zajímavá, trochu hůře se čte, je nutné se při ní soustředit, ale člověk se dozví spoustu informací

    Kniha, Audiolibrix, 2023, 9788088494034

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora