Nepřítel státu E-kniha

Nepřítel státu E-kniha

Součástí série: Mitch Rapp 16. díl z 18

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Agent Mitch Rapp se musí obejít bez záštity mateřské CIA i bez vlastního týmu. Jen se skupinou nepříliš spolehlivých odpadlíků z elitních bojových jednotek se vydává na trestnou výpravu na Blízký východ.   Není to tak dávno, co Mitch Rapp s nasazením života zachránil saúdskoarabská ropná pole před teroristickým útokem. Úspěch… Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Agent Mitch Rapp se musí obejít bez záštity mateřské CIA i bez vlastního týmu. Jen se skupinou nepříliš spolehlivých odpadlíků z elitních bojových jednotek se vydává na trestnou výpravu na Blízký východ.

 

Není to tak dávno, co Mitch Rapp s nasazením života zachránil saúdskoarabská ropná pole před teroristickým útokem. Úspěch teroristů by býval položil arabskou zemi na lopatky, dal Islámskému státu šanci rozvrátit křehkou politickou rovnováhu regionu a v neposlední řadě by zasadil tvrdý úder i ekonomice Spojených států.

 

Americkému prezidentovi však s licoměrným spojencem dochází trpělivost. Lví podíl Saúdů na útocích 11. září Amerika mlčky přešla, ale už nehodlá přehlížet, že tamní královská rodina financuje teroristy a nechává militantní islám bez postihu jednat a upevňovat pozice.

K trestné akci proti papírovému spojenci však prezident nemůže dát příkaz. A tak musí Rapp nejožehavější misi své kariéry podniknout na vlastní pěst. Přežije ji, nebo jej už navždy budou považovat za nepřítele státu?

Sdílet 0

autoři
Vince Flynn | Kyle Mills
série
Mitch Rapp 16. díl z 18
Další ze série
14. Hra bez pravidel
15. Příkaz zabít
16. Nepřítel státu
17. Rudá válka
18. Smrtonosný virus
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Thrillery
Nakladatel
BB art
jazyk
čeština
Počet stran
336
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora