Violoncellistka

Autor Daniel Silva

E-kniha

Violoncellistka E-kniha

Autor Daniel Silva

Součástí série: Gabriel Allon 21. díl z 22

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Viktor Orlov si už dlouho zahrával se smrtí. Kdysi nejbohatší muž Ruska nyní žije v exilu v Londýně, kde vede neúnavné tažení proti autoritářským kleptokratům, kteří se zmocnili vlády v Kremlu. Jeho sídlo je jednou z nejpřísněji chráněných soukromých budov v Londýně. Přesto se jednoho deštivého letního večera vrahovi podaří ochranku přelstít. … Přejít na celý popis

Romány a světová literatura do vaší čtečky s 30% slevou Naplňte si svou čtečku skvělými romány s 30% slevou a ulehčete svým peněženkám i zavazadlům. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Viktor Orlov si už dlouho zahrával se smrtí. Kdysi nejbohatší muž Ruska nyní žije v exilu v Londýně, kde vede neúnavné tažení proti autoritářským kleptokratům, kteří se zmocnili vlády v Kremlu. Jeho sídlo je jednou z nejpřísněji chráněných soukromých budov v Londýně. Přesto se jednoho deštivého letního večera vrahovi podaří ochranku přelstít.

Výsledky testů nenechávají nikoho na pochybách: dokumenty v Orlovově domě byly kontaminovány smrtící látkou. Scotland Yard z vraždy podezírá investigativní novinářku z protikremelských novin, která s Orlovem spolupracovala.

Gabriel Allon se však domnívá, že se jeho přátelé z britské rozvědky mýlí. Jeho pátrání po pravdě ho zavede z Londýna do Amsterdamu a nakonec do Ženevy, kde soukromá zpravodajská služba řízená přítelem ruského prezidenta používá „aktivní opatření“ ve stylu KGB, aby podkopala Západ zevnitř. Zastavit ji může pouze Gabriel s pomocí geniální mladé ženy zaměstnané v nejšpinavější bance světa!

 

Sdílet 0

série
Gabriel Allon 21. díl z 22
Další ze série
18. Ta druhá žena
19. Nová dívka
20. Řád
21. Violoncellistka
22. Portrét neznámé ženy
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Thrillery
Témata
Londýn
Nakladatel
HarperCollins
jazyk
čeština
Počet stran
447
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora