Koruna věčného soumraku E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Proroctví se plní, měsíc padá z oblohy… Planeta Urth obíhá kolem slunce, ale neotáčí se kolem své osy. Jedna její polovina je sežehlá, tu odvrácenou pokrývá věčný led. Na úzkém pásu mezi oběma polokoulemi leží Koruna, několik království, jež mezi sebou soupeří. A všem teď hrozí zkáza a zánik. Skupina outsiderů se vydá na nebezpečnou… Přejít na celý popis

Speciální dárek k nákupu nad 899 Kč | Dobrá záložka Princovo rozjímání 23. dubna je Mezinárodní den knihy, proto jsme si pro vás na tento týden přichystali speciální dárek Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Proroctví se plní, měsíc padá z oblohy…

Planeta Urth obíhá kolem slunce, ale neotáčí se kolem své osy. Jedna její polovina je sežehlá, tu odvrácenou pokrývá věčný led. Na úzkém pásu mezi oběma polokoulemi leží Koruna, několik království, jež mezi sebou soupeří. A všem teď hrozí zkáza a zánik.

Skupina outsiderů se vydá na nebezpečnou pouť, aby odhalila tajemství z pradávné minulosti, která jsou klíčem k záchraně jejich světa.

Nadaná studentka předpoví apokalypsu, ale „odměnou“ je jí rozsudek smrti. Na útěku do neznáma se spojí s bývalým rytířem, který znovu pozvedne zbraně, jež má zakázáno nosit, a vrátí se domů. S princem, který holduje pitkám, ale jenž vystoupí z bratrova stínu a najde vlastní smysl života. A s uvězněným zlodějem, který unikne z důlní temnoty a objeví zářivý artefakt, jenž rozpoutá celosvětový zápas o moc.

Na útěku před starými i novými nepřáteli se musí všichni čtyři naučit důvěřovat jeden druhému – jinak nemohou ve zvláštním, krásném, ale zároveň vražedném světě přežít. Každým okamžikem se však blíží záhuba.

 

Koruna věčného soumraku je první částí cyklu Pád měsíce.

Sdílet 0

Nakladatel
BB art
jazyk
čeština
Počet stran
496
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel

    Autorovi knihy mám ráda. Tato kniha je oproti jeho knihám jiná. Jedná se čisté fantasy. Trvalo mi začíst se do ní, ale pak už byl děj napínavý a chtěla jsem znát konec. Kniha je dobrá, ale znám od autora lepší.

    Kniha, BB art, 2022, 9788075955739

  • 5 z 5 hvězdiček Petr registrovaný uživatel

    Kniha mi přišla dobře čitelná, ostatně jako většina autorových knih. Uvidíme jaké bude pokračování.

    E-kniha, BB art, 2022,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 230 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora