Ledová kolébka E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Jen čtyři vyvolení můžou zabránit pádu měsíce…   Planetu Urth, která obíhá kolem slunce, ale neotáčí se kolem své osy, ohrožuje pád jejího měsíce. Zabránit apokalypse se pokoušejí čtyři spojenci – voják, zloděj, zavržený princ a mladá dívka. Putují do rozlehlé říše ledu, kde se jejich cesty musí rozdělit.   Osudy lidí žijících v… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jen čtyři vyvolení můžou zabránit pádu měsíce…

 

Planetu Urth, která obíhá kolem slunce, ale neotáčí se kolem své osy, ohrožuje pád jejího měsíce. Zabránit apokalypse se pokoušejí čtyři spojenci – voják, zloděj, zavržený princ a mladá dívka. Putují do rozlehlé říše ledu, kde se jejich cesty musí rozdělit.

 

Osudy lidí žijících v drsném světě na planetě Urth visí na vlásku. Měsíc obíhá kolem Urthu ve stále menších kruzích a hrozí, že svým pádem zničí vše živé. Čtyři outsideři, kteří se spojili, aby zabránili apokalypse, se vydávají na dobrodružnou pouť do rozlehlé říše ledu. Hledají hlavní město zaniklé civilizace známé z legend, neboť tuší, že jen tam zjistí, jak nadcházející katastrofu odvrátit.

Každý krok na nebezpečné cestě členy záchranné výpravy poznamená a prohlubuje jejich spojenectví, ale i spory. Po celou dobu se musí vyhýbat válčícím armádám a nepřátelským silám, jež se bojí toho, co může objev tajemného města způsobit. Za každý krok zachránci draze platí – ztrátou svých blízkých, bolestí i krví.

Ledová kolébka, napínavá dobrodružná fantasy o zradě, touze po moci a boji o přežití, je druhou částí ságy Pád měsíce.

Sdílet 0

Nakladatel
BB art
jazyk
čeština
Počet stran
608
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Elvira Farkašová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kdo miluje tento žánr, je určitě moc dobrá kniha, skvělý děj, dobrý překlad, jen zato jsem nedala 5 hvězdiček, protože kvůli rozsahu přece jen jsem musela jsem udělat přestávky v čtení. Vypadá to tak, že bude mít ještě pokračování, již se na to těším.

    E-kniha, BB art, 2023,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 399 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora