Za devatero mlhovinami E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Sbírka tří povídek. Odehrávají se v různých obdobích a na vzájemně vzdálených místech, a přesto mají něco společného. Ta první (Podej ďáblovi prst) vás zavede do Třicetileté války. Zapadlý klášter v Čechách čelí útoku loupeživých žoldáků a pomoc se dostaví v podobě naprosto nečekané. Druhá povídka (O vlas) pojednává o partyzánech na industriálně… Přejít na celý popis

Velký den hororu | První kniha Darcy Coates Duch domu Ashburnů ZDARMA Duch domu Ashburnů, první kniha milované Darcy Coates, se dočkala své audio verze. A abychom to společně pořádně oslavili můžete si ji poslechnout zcela zdarma! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Sbírka tří povídek. Odehrávají se v různých obdobích a na vzájemně vzdálených místech, a přesto mají něco společného.
Ta první (Podej ďáblovi prst) vás zavede do Třicetileté války. Zapadlý klášter v Čechách čelí útoku loupeživých žoldáků a pomoc se dostaví v podobě naprosto nečekané.
Druhá povídka (O vlas) pojednává o partyzánech na industriálně vyspělém světě. Skrývají se v dobře zamaskovaném bunkru a pátrají po agentovi nepřítele s vědomím, že to musí být jeden z nich.
Třetí povídka (Poslední kapka) vás seznámí s vojákem rozpínavé Kavisanské federace, oplývajícím provokativním talentem upozorňovat velení na potenciální maléry, díky čemuž se sám do maléru dostane.
Všechny tři kousky symbolicky vykreslují jedince, mající plné zuby života v podmínkách společenské smlouvy, která jim přestala vyhovovat, a proto se rozhodli s tím něco udělat. Ale nečekejte žádné přehnané filozofování! Účelem je vás pobavit!

Sdílet 0

Nakladatel
E-knihy jedou
jazyk
čeština
Počet stran
161
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 1 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora