Bordeří povídačky E-kniha
Bordeří povídačky - Pavel Mondschein BESTSELLER

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Nejlepší přítel člověka je pes a nejlepší přítel oveček je bordera. A Kubíček je nejlepší přítel úplně každého, kdo mu dá jitrnici nebo morkovou kost. Vítejte u humorných příběhů pro malé i velké a začtěte se do pohádek plných zvířátek, dobrodružství a trochy toho napětí. Veselý borderák Kubíček vám ukáže, že na celém světě není nic, co by… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nejlepší přítel člověka je pes a nejlepší přítel oveček je bordera. A Kubíček je nejlepší přítel úplně každého, kdo mu dá jitrnici nebo morkovou kost.

Vítejte u humorných příběhů pro malé i velké a začtěte se do pohádek plných zvířátek, dobrodružství a trochy toho napětí. Veselý borderák Kubíček vám ukáže, že na celém světě není nic, co by nedokázal. A i když má někdy plné tlapky práce s hejkalem, řešením Velké bramborové loupeže nebo opravou traktoru, pokaždé si najde čas na své kamarády.

Některé zlomyslné kočky tvrdí, že tato kniha je jen snůškou vybájených povídaček, ale nevěřte jim. Vše, co se tu dočtete, je pravda pravdoucí.

Ťapku na to.

Sdílet 0

Nakladatel
E-knihy jedou
jazyk
čeština
Počet stran
101
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 1 Kč Nápověda
Další knihy autora