Katův polibek E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Jedenáctý případ inspektorky Malin ForsovéČtrnáctiletá dívka se stane obětí sexuálního obtěžování na sociálních sítích. Na letišti v Linköpingu někdo unese letadlo. V lisu na auta se najde tělo jiné mladé dívky. A to je jen začátek toho nejděsivějšího jara v dějinách Linköpingu.Malin se po vyčerpávajících měsících, které strávila jako kontaktní… Přejít na celý popis

V. Castro: Rebel Moon: Zrozená z ohně Epická vesmírná opera z pera spisovatelky V. Castro, jejíž knihy byly dvakrát nominovány na cenu Brama Stokera. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jedenáctý případ inspektorky Malin Forsové
Čtrnáctiletá dívka se stane obětí sexuálního obtěžování na sociálních sítích. Na letišti v Linköpingu někdo unese letadlo. V lisu na auta se najde tělo jiné mladé dívky. A to je jen začátek toho nejděsivějšího jara v dějinách Linköpingu.
Malin se po vyčerpávajících měsících, které strávila jako kontaktní policistka na švédské ambasádě v Bangkoku, vrací do Švédska. Daří se jí zůstat střízlivá, neustále však pociťuje neklid, a proto jí komplikovaný případ přijde vhod — pomáhá jí totiž udržet touhu po alkoholu na uzdě. Podaří se jí zastavit vraha dřív, než zemřou další mladí lidé? Vyšetřování se rychle změní v závod s časem.

–––

Děsivý děj spojuje několik událostí v čase. Sociální média jsou jiskrou, která vše zažehne a zanechá za sebou hromadu žhavého popela. Autor mistrně líčí hlavní postavy v jejich jedinečnosti.

— Upsala Nya Tidning

Mám rád, když odpověď ke mně jako čtenáři nepřichází rovnou, ale můžu se sám zapojit a spojovat dílky skládačky. Přispívá k tomu i pomalejší tempo vyprávění. Napětí se čtenáři vkrádá pod kůži hodně nepříjemným způsobem.

— Östgöta Correspondenten

Jako pokaždé je závěr hrůzostrašný. Nejvíc však miluji způsob, jakým se Kallentoft vyjadřuje. Chvílemi je jeho jazyk skoro tak krásný jako poezie, přestože jde o detektivku, která vypráví o násilí, omylech a vraždách.

— CrimeGarden

Sdílet 0

série
Malin Forsová 11. díl z 14
Další ze série
10. Vůně ďábla
11. Katův polibek
12. Křik k nebesům
13. Satanovo sousto
14. Vězni pohledů
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Světové detektivky
Témata
vyšetřování Bangkok
Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
343
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Balounova registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tohle mne opravdu zaujalo. Dvě linky příběhu. Napínavé, překvapivé a myslela jsem dost dlouho, že aktérem je někdo jiný.

    E-kniha, Host, 2020,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora