Vodní andělé E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Malin Forsová ví, že se nesmí vzdát. Inspektorka Malin Forsová je hvězda policejního sboru. Paličatá, vnímavá, schopná a inteligentní. Posedlá. Neustále na útěku sama před sebou, neustále pohlcená prací.Jednoho zářijového dne ji povolají do bohaté linköpinské čtvrti. Ve vířivce tady byl nalezen zavražděný manželský… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Malin Forsová ví, že se nesmí vzdát. Inspektorka Malin Forsová je hvězda policejního sboru. Paličatá, vnímavá, schopná a inteligentní. Posedlá. Neustále na útěku sama před sebou, neustále pohlcená prací.
Jednoho zářijového dne ji povolají do bohaté linköpinské čtvrti. Ve vířivce tady byl nalezen zavražděný manželský pár. Jejich pětiletá dcera Ella zmizela. Nad městem visí těžká dešťová mračna a Malin Forsová se noří do případu, v němž se začínají stírat hranice mezi životem a smrtí, mezi dobrem a zlem. Vyšetřování nakonec Malin donutí čelit vlastním démonům — znovu zatouží uniknout skutečnosti u sklenky alkoholu. Dobře ale ví, že se nesmí vzdát. Nemůže Ellu zradit. Musí ji najít a dopadnout vraha jejích rodičů. 

Mons Kallentoft (nar. 1968) pracoval v reklamě a jako novinář. Debutoval románem Pesetas (Pesety, 2000) a za tuto knihu získal prestižní cenu Katapultpriset za nejlepší švédskou prvotinu roku 2000. Z úspěšné série o kriminální inspektorce Malin Forsové zatím v nakladatelství Host vyšlo pět dílů, na které navazují romány Vodní andělé (2012), Vindsjälar (Větrné duše, 2013) a Jordstorm (Zeměbouře, 2014). V češtině byla vydána také kniha Food Junkie — Posedlý jídlem (2013; česky Host 2014). V současnosti připravujeme první díl autorovy nové kriminální série vycházející z řecké mytologie.

Sdílet 0

série
Malin Forsová 6. díl z 14
Další ze série
5. Páté roční období
6. Vodní andělé
7. Větrné duše
8. Zeměbouře
9. Lovci ohně
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Světové detektivky
Témata
vyšetřování mytologie
Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
423
datum vydání
1.01.2014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Pett Tichá registrovaný uživatel

    Propadla jsem mu... už mi žádná detektivka není dost dobrá po objevení stylu Monse... další děsivý případ, kdy nevíte do poslední chvíle co, jak a proč... a opět naservírováno s lehkou každodenní poetičností... tentokrát jde o problematiku adopcí... morální aspekty... chudoba kontra bohatství... úžasně vykreslené rodičovské emoce a to předesílám, že si tímto "obdobím" zatím neprocházím a ani neprocházela... No, a pak tu jde především o další milé setkání se starými známými... sledovat boj Malin s alkoholovou posedlostí je naprosto dech beroucí a jako, že vás drahý Mons nešetří... nevěříte, nechápete... je to silné... je to dokonalé!

    Kniha, Host, 2015, 9788074911507

  • 5 z 5 hvězdiček Jana H. registrovaný uživatel

    Inspektorka Malin a její další případ jsou zárukou kvalitního počteníčka.

    Kniha, Host, 2015, 9788074911507

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Javůrková registrovaný uživatel

    Nemůžu jinak, než dát opět 5 hvězdiček :)

    Kniha, Host, 2015, 9788074911507

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 189 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora