Dívka v pasti E-kniha
Dívka v pasti - Robert Dugoni BESTSELLER NOVINKA

E-kniha

  • Ihned ke stažení

249 Kč s DPH
Běžně 319 Kč Nápověda Jsme transparentní

V chladných vodách Pugetova zálivu je nalezeno tělo ženy v pasti na kraby a detektiv Tracy Crosswhiteová se rázem ocitá před těžkým případem, který nebude lehké rozplést. Než se podaří identifikovat vraha, nejprve musí se svými kolegy z oddělení násilných trestných činů seattleské policie zjistit, kdo je vůbec obětí. Pitva však odhalí, že oběť… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V chladných vodách Pugetova zálivu je nalezeno tělo ženy v pasti na kraby a detektiv Tracy Crosswhiteová se rázem ocitá před těžkým případem, který nebude lehké rozplést. Než se podaří identifikovat vraha, nejprve musí se svými kolegy z oddělení násilných trestných činů seattleské policie zjistit, kdo je vůbec obětí. Pitva však odhalí, že oběť možná vynaložila velké úsilí, aby utajila svou totožnost.

Před kým tedy utíkala?

Když se objeví důkazy, že jejich neznámá může být žena, která podezřele zmizela před několika měsíci, Tracy opět pronásledují vzpomínky na nevyřešenou vraždu její sestry.

Vypátrání detailů z minulosti oběti vede k rozporuplným stopám, které jako by vyšetřování jen dále zamlžovaly. Tracy postupně začíná odhalovat zvrácený příběh brutální zrady a zoufalé chamtivosti a riskuje vše tváří v tvář vrahovi, který se nehodlá vzdát bez boje na život a na smrt.

Sdílet 0

série
Tracy Crosswhiteová 4. díl z 4
Další ze série
1. Hrob mé sestry
2. Její poslední výdech
3. Rudí jezdci
4. Dívka v pasti
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Thrillery
Témata
vyšetřování
Nakladatel
Vendeta
jazyk
čeština
Počet stran
384
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Jana Šimečková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tomuto dílu dávám jen 4 hvězdičky - oproti těm předchozím mi přišel nejen nudnější, ale tempo vyšetřování narušovaly i popisy soukromí Tracy (chápu, že to k tomu patří, že i hlavní hrdinka má osobní život a je to odlehčení příběhu). Příběh byl krásně zamotaný, ale konec mi přišel takový divný - jednak je opět Tracy perfektní ostřelovač (ale situace, v níž byla + počasí to jaksi trochu vylučovaly), něco je trochu nedořešené či nelogické (třeba autor nedomyslel, že když oběť nemá dědičně nic společného se svou tetou, tak jak se vlastně dostala do rodiny). Ale ke čtení doporučuji.

    Kniha, Vendeta, 2024, 9788027723652

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora