Zmiz

Autor Mary Burton

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

249 Kč s DPH
Běžně 319 Kč Nápověda Jsme transparentní

Mary Burton, autorka mnoha bestsellerů, se vrací s thrillerem, z nějž vám bude tuhnout krev žilách.Soudní lékařka Faith McIntyrová se s oběťmi násilných trestných činů setkává každý den, nicméně tato osoba je jiná. Žena v kómatu, jejíž život visí na vlásku poté, co ji srazilo auto, je rychle identifikována jako zvláštní agentka FBI Macy Crowová.… Přejít na celý popis

V. Castro: Rebel Moon: Zrozená z ohně Epická vesmírná opera z pera spisovatelky V. Castro, jejíž knihy byly dvakrát nominovány na cenu Brama Stokera. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Mary Burton, autorka mnoha bestsellerů, se vrací s thrillerem, z nějž vám bude tuhnout krev žilách.

Soudní lékařka Faith McIntyrová se s oběťmi násilných trestných činů setkává každý den, nicméně tato osoba je jiná. Žena v kómatu, jejíž život visí na vlásku poté, co ji srazilo auto, je rychle identifikována jako zvláštní agentka FBI Macy Crowová. Zůstává ale záhadou, co tato žena z Quantica dělala v místní temné uličce krátce po půlnoci. A další záležitost je ještě znepokojivější. Macy jako by byla dokonalou kopií Faith samotné.

Faith náhle zjišťuje, že její dětství skrývá více tajemství, než si dosud myslela. Následuje stopy, které jí zanechala Macy, a společně s texaským rangerem Mitchellem Haydenem objevuje opuštěný ranč, na jehož pozemku je čekají další hrůzné nálezy.

Ze stop, které postupně odhalují, vyplývá, že jde o mimořádně zvrácený a zapletený případ. Kdo ale v pozadí tahá za nitky? A podaří se Faith s Haydenem jejich plány překazit dřív, než bude pro všechny pozdě?

Sdílet 0

Nakladatel
Vendeta
jazyk
čeština
Počet stran
328
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Svobodová registrovaný uživatel

    Wow, po dlouhé době opravdu skvělý thriller, který mě dokázal dostat ze “čtecí krize” a asi mám novou oblíbenou autorku . Hned jsem si musela objednat dva předchozí díly … Každopádně si myslím, že knížku jde číst i samostatně, jelikož i přes to, že předchozí díly jsem prozatím nečetla, neměla jsem pocit neúplnosti, žádné podstatné informace mi při čtení nechyběly. Opravdu je to knížka, která vás nutí číst pořád dál a je napsaná takovým stylem, že se čte “sama”. Najdeme zde napětí, plno zvratů, zvrácenosti i překvapení. Zápletka je zde opravdu hluboká a myslím si, že pokud milujete thrillery stejně jako já, knihu i díky ní budete hltat stejně jako já. Postavy jsou zde vykresleny realisticky a díky tomu si k nim můžete “budovat” nějaké sympatie či antipatie, což je další věcí, kterou mám u knížek ráda.

    Kniha, Vendeta, 2024, 9788027712922

  • 5 z 5 hvězdiček Simona registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Opět úžasná knížka od první stránky. Jen nerada jsem jí odkládala. Napínavá, žádná hluchá místa, prostě vřele doporučuji.

    Kniha, Vendeta, 2024, 9788027712922

  • 5 z 5 hvězdiček Josef Procházka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Mary Burton opět nezklamala. Čtivé, napínavé, trochu romantiky pro ženy. Konec trochu limonádový. Trochu jako napínavá pohádka kde dobro zvítězí. Dobré čtení do dnešní doby.

    Kniha, Vendeta, 2024, 9788027712922

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora