Bouře E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Na ospalou vesničku Hovenäset na švédském západním pobřeží se valí bouře. Zrovna tuto noc si pro svůj příjezd vybral August Strindberg, jmenovec slavného spisovatele a finančník ze Stockholmu, který se rozhodl pověsit lukrativní kariéru na hřebíček a otevřít si v budově bývalého pohřebního ústavu vetešnictví. Jenže s jeho příjezdem jako by… Přejít na celý popis

Trace: Vzpomínky forenzního specialisty Jestli něco fanoušci drsné, surové a syrové mangy Brutal potřebují, tak je to její spin-off série Trace! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Na ospalou vesničku Hovenäset na švédském západním pobřeží se valí bouře. Zrovna tuto noc si pro svůj příjezd vybral August Strindberg, jmenovec slavného spisovatele a finančník ze Stockholmu, který se rozhodl pověsit lukrativní kariéru na hřebíček a otevřít si v budově bývalého pohřebního ústavu vetešnictví. Jenže s jeho příjezdem jako by skončila poklidná vesnická idyla. Za bouřlivé noci ztratí Agnes Erikssonová, všemi oblíbená učitelka, a navíc August zjistí, že dům, který si pronajal, má děsivou minulost. Policie v čele se sympatickou Marií Martinssonovou prohledává okolí dnem i nocí, ale Agnes není k nalezení a atmosféra mezi starousedlíky houstne. Co se Agnes přihodilo? A proč v Augustovi roste přesvědčení, že klíč k vyřešení záhady má v rukou právě on?

Sdílet 0

Nakladatel
Kniha Zlín
jazyk
čeština
Počet stran
480
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Vlasáková registrovaný uživatel

    Jedna z nejlepších knih letošního roku. Moc se těším na Ledovec. Dobře napsaná detektivka

    Kniha, Kniha Zlín, 2022, 9788076624078

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Hlinecká registrovaný uživatel

    Opravdu jsem si užívala atmosféru kraje. Děj plyne pozvolně, žádnou akci nečekejte. Přesto autorka dokázala udržet napětí, které se pomalu stupňuje, jak se rozkrývá záhada zmizení místní učitelky. Zajímavá je postava hlavní vyšetřovatelky Marie Martinssonové a také Augusta Strindberga. Moc se těším na další pokračování.

    Kniha, Kniha Zlín, 2022, 9788076624078

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Kallyova registrovaný uživatel

    Kristina Ohlsson je další zástupkyní autorů severské krimi nadílky. Knihu jsem si vybrala podle anotace a do puntíku splnila co jsem čekala. Dobrá severská literatura mi připomíná studené a pomalé kynutí kváskové chleba. Zadělá se, párkrát přeloží a pak už se děj vůle boží. Na konci ti vyběhne rozuzlení pokud jsi správně míchal a byl trpělivý. August Strindberg jehož jméno je jistě zábavným prvkem spíš pro znalé lokální čtenáře, nám narážka přirozeně uniká, je stockholmský finančník, který jako nejeden ze své generace už má dost rychlých peněz a touží po klidu venkova, kde užije své vydělané milióny. A nebyla by to Skandinávie aby si nekoupil dům a nebydlel v jiném, jež oba pojí dramatické události na jejich půdě. Což on sám samozřejmě netuší a rozsah událostí ani místní. Sympatická policistka pátrající po zmizelé učitelce, která se dle společenských kritérií i svých morálních zásad dopustí těžkého prohřešku proti zvykům komunity. Příběh se ani nevleče ani nemá překotný zvrat událostí spíš se tak nenápadně hrne jako sněhová koule do rohu zahrady. Náznaky, kdo v příběhu ví více než ostatní či utajené domácí násilí naznačuje čtenáři kam směřovat své tipy na to c, se v ospalém městečku stalo. Byl to můj první román autorky a těším se na další a dávám 9/10 :)

    Kniha, Kniha Zlín, 2022, 9788076624078

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 389 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora